den beste måten å ta vitamin B12

Skrevet av: Mona Storm Nilsen oppdatert: 2012-09-08
Vitamin B12 er en av de mest essensielle vitaminer i B-vitamin familie. Mange leger og naturlig helse utøvere bruker vitamin B12 for å hjelpe alvorlig syke eller svake pasienter. Dette vitamin fungerer best når det tas med andre B-vitaminer, men det kan også fungere veldig godt tatt alone. The beste måten å ta vitamin B12 veldig avhengig av personen og hans behov, slik at jeg kommer til å tilpasse ulike behov.

Shots

Vitamin B12 skudd brukes av leger for å gi en bestemt dose av dette vitaminet til sine pasienter. Dette er nødvendig når en person har dårlig fordøyelse eller andre helseproblemer, noe som gjør det vanskelig å absorbere vitamin B12. Skuddet er konsentrert og administreres direkte inn i blodet. Denne behandlingsmetoden er ganske effektiv, men det er ikke den beste metoden for alle. Disse bildene kan bare gis av en lege.

Liquid

Vitamin B12 kan også tas i flytende form. Denne metoden er flott for folk som kan ha noen få fordøyelses problemer, men de har ikke alvorlige helseproblemer til å rettferdiggjøre en resept. Hvis en person er bekymret for absorpsjon, så tar flytende vitamin B12 er det beste alternativet for å sikre at det riktige nivået av næringsstoffer er mottatt.

Piller

Vitamin B12 kan tas i pille form enten kombinert med en multi- vitamin, andre B-vitaminer eller alene. Piller har en tendens til å ta lengre tid å løse opp i kroppen, så denne metoden er best for folk som er friske og har et normalt fordøyelsessystem. En person med et virkelig sunt fordøyelsessystem vil ha tre avføringer per dag. For å fremme et sunt fordøyelsessystem, kan en person ta probiotiske kosttilskudd og ta skritt for å bli vanlig.

Fordeler

Det er mange fordeler ved å ta vitamin B12 en bestemt måte. Flytende vitaminer er generelt det beste for folk flest på grunn av absorpsjon rente, men hvis du er en person som trenger å sikre at du får riktig dose da er B12 skudd de beste. Hvis du lider av anemi, fibromaliyga eller andre helseproblemer, vil skuddene trolig være det beste alternativet for deg. Vitamin B12 er et viktig vitamin for energi.

Dosering

For å virkelig føle effekten av vitamin B12, bør dosen være 50 mg eller høyere. I noen tilfeller, skuddene har svært høye doser, men dette er fordi disse bildene er ment for spesifikke helseproblemer. Resultatene kan tydelig sees snart etter et skudd fordi en person vil merke en stor forskjell i hvordan han føler det samme. De fleste piller og flytende kosttilskudd inneholder tilstrekkelige nivåer av vitamin B12.


Previous:nothing Next:hvordan du velger og bruke løk

Relaterte artikler


 • hvordan å handle smart, skur pounds
 • hva er Adipex & phentermine?
 • om Middelhavsdietten
 • sunne 7-dagers diett
 • hvordan å gjøre sitron kosthold
 • informasjon om rå geitemelk
 • om protein shakes
 • hvordan å forstå om kitosan hjelper med vekttap
 • informasjon om ernæring av ris
 • raske tips for vekttap
  Adresse:
  Postboks 7601
  1020 BERGEN
  Email: prgmea@prgmea.com