Slik supplement jern

Skrevet av: Anne Marie Jensen oppdatert: 2012-09-10
Jern er viktig for god helse, men noen ganger kroppen ikke er i stand til å bygge opp nok jern for å oppnå optimal helse nivåer. Dette resulterer i en tilstand som kalles anemi. Symptomer assosiert med en jernmangel er ekstrem tretthet, ubehag, svimmelhet, ekstrem hodepine, irritabilitet, en blek hudfarge, pustevansker, konsentrasjonsvansker, følelsen av å være kald hele tiden og rastløse ben syndrom. Heldigvis er det noen enkle metoder for å supplere jern i kroppen din.

Du trenger:
Medisinsk evaluering
. Vitamin supplement med Iron.
Egg.
Liver.
Fiken.
Svisker.
Spinat.


en.
Besøk legen, og har ditt blod telle vurdere om du er jern mangelfulle. Følg legens instruksjoner og ta jern tilskudd gitt som anvist
2
Ta et daglig vitamintilskudd med jern en gang om dagen,. . Dette er ofte nok til å gi deg den nødvendige jern deg trenger. Velg et supplement som er spesielt designet for å møte behovene til kjønn, for eksempel en vitamin supplement for kvinner eller for menn med jern, fordi jern behov varierer for menn og kvinner.
tre.
Konsumere mer mørkegrønne bladgrønnsaker, spinat, svisker, fiken, lever og egg fordi de er jern-beriket mat som vil bidra til å holde strykejernet nivåer opp.

4.
Innta den ekstra jern supplement gitt til deg av en gynekolog hvis du er gravid. Studier har vist at gravide kvinner ofte utvikler problemer med anemi på grunn av rask kroppslige endringer. Se gynekologen hvis du har problemer med overdreven menstruasjonsblødning eller lengre perioder, de andre problemene kan føre til problemer med jern oppbevaring.
fem.
Ikke bruk produkter som syrenøytraliserende midler, noe som kan påvirke din evne til å absorbere jern kosttilskudd.

Tips og advarsler


 • Hvis du har Crohns sykdom, eller hvis du har nylig hatt en operasjon på tarm-området, har jern nivåer sjekket. Vilkårene kan bidra til dårlig ernæringsmessig absorpsjon, noe som kan føre til et problem med jernmangel. Noen ganger indre blødninger forårsaker et problem med jern tap, indre blødninger kan være forårsaket av en rekke forhold, inkludert tykktarm kreft, sår som blør, dannelse av polypper i tykktarmen, den fortsatte bruken av smerte medisin og aspirin, eller blødning i urinveiene tarmkanalen som følge av en infeksjon. Besøk en lege hvis du mistenker finnes slike betingelser for å avhjelpe problemet umiddelbart. Anbefalt daglig kvoter av et strykejern supplement for menn eldre enn 19 er ca 10 mg, for kvinner eldre enn 19 og kvinner som ammer, er det hensiktsmessig supplement 15 mg, og for en gravid kvinne riktig vitamin tilskudd til å ta daglig er 30 mg .
 • Ikke forbruke mer enn 45 mg jern per dag, fordi det kan føre til jern toksisitet. Hvis jern nivåer opp til 350 500 mikrogram-dL i blodet, slike nivåer er giftige, og hvis nivået overstiger 1000 mikrogram-dL, dette tyder på at en person lider av forgiftning fra overdreven jern nivåer. Symptomer forbundet med utvikling av jern toksisitet inkluderer tap av appetitt, svimmelhet, kvalme, oppkast, plutselig vekttap, respiratoriske problemer og en gråning av hudfarge. Hvis du mistenker jern toksisitet, kontakt Giftinformasjonssentralen eller legen din umiddelbart.


 • Previous:nothing Next:hvordan å erstatte applesauce for sukker

  Relaterte artikler


 • fordelene av spiselig kokos olje
 • hvordan å miste armen fett hjemme
 • hvordan du kan redusere vekten
 • null carb diett plan
 • hvordan gjøre slanking enkle
 • Slik øker kaliumnivået
 • Hva er de helsemessige fordelene av protein shakes?
 • hva er centrum sølv brukes til?
 • hvordan du bruker no-Xplode
 • hvordan å gå ned i vekt ved hjelp av en George Foreman grill
  Adresse:
  Postboks 7601
  1020 BERGEN
  Email: prgmea@prgmea.com