popcorn diett for vekttap

Skrevet av: Trine Mørland oppdatert: 2012-08-08
Mange ser til kjepphest dietter i håp om å oppnå raske vekttap med minimal innsats. Kanskje det er den første appellen til en diett der du oppfordres til å spise masse popcorn. Så på den popcorn diett, kan du bare hodet på kino og nyte endeløse mengder crunchy, buttery godhet? . Ikke helt

trenger Du:
myostatin hemmere

Om Popcorn Diet

Når du spiser popcorn på denne dietten, må det være naken. . Det er riktig, uten salt, ingen krydder og definitivt ikke smør er tillatt på popcorn.

Hva må forstås om popcorn kosthold er at popcorn er ikke den eneste maten du har lov til å spise. Spise mat høyt i kvalitet protein, som magert kjøtt, kylling eller fisk, blir oppmuntret. Frukt og grønnsaker er også inkludert. Så hvor kommer det popcorn kommer i?

Hver gang du kommer for en matbit mellom måltidene, må det være popcorn. Ingen søtsaker, nei salte godbiter, kun popcorn. Så egentlig, bør denne dietten bli kalt popkorn snack kosthold.

Hvorfor spise popcorn

Hvorfor er popcorn nøkkelen komponenten av denne dietten? Kanskje den viktigste grunnen er at popcorn er så høy i fiber. Inneholder 0,9 gram fiber per kopp, er popcorn lavt i kalorier og fett. Popcorn er sukkerfri, og har ingen natrium mindre det er lagt.

The fiber i popcorn er det suksessen til denne dietten er egentlig stole på. Spise fiber hjelper magen til å føle seg full. Det hjelper kroppen med riktig fordøyelse ved å feie ut tykktarmen. Spise fiber lindrer forstoppelse, hindrer hemorroider og kan forebygge visse sykdommer samtidig hjelpe vekt-kontroll innsats.

Høres bra ut, ikke sant? Kanskje, bortsett fra det faktum at popcorn uten krydder og ikke smør, har heller ingen smak. Spise mat flere ganger i løpet av dagen som har nesten ingen smak kan gjøre stikker til denne dietten en vanskelig oppgave.

Noen lurer kanskje på om de bestemte meg bare for å jukse og legge litt smør, hvis kostholdet vil fortsatt være effektiv. Svaret er, ikke sannsynlig. Cooking popcorn i olje og topping den med salt og smør vil legge til en haug av kalorier og fett til kosthold, noe som vil i hovedsak være mot sin hensikt å miste vekt.

En diett som oppmuntrer trening og spise en balanse av magre proteiner og frisk frukt og grønnsaker er ikke en usunn valg. Legge flavorless popcorn til mix ville ikke gjøre en diett noe mindre sunt, bare litt vanskeligere å holde seg til.

Hvordan Popcorn Diet Begynte

Dr. Joel Herskowitz, forfatter av "The Popcorn Plus Diet," oppdaget hvor fordelaktig popcorn kunne være for slanking formål da han prøvde det selv. Herskowitz var over 50 pounds overvektig og likte å spise store mengder mat. Herskowitz ønsket å gå ned i vekt uten å føle seg sulten.

Herskowitz merket at han var i stand til å utøve mer kontroll når du spiser måltider når han spiste popcorn som snacks. Han mistet 20 pounds uanstrengt "med hjelp av en skriftlig uttalelse mål og en stor skål med popcorn i kveld. " Hans suksess ledet ham til å dele sine resultater med andre.

Med hjelp av ernæringsfysiolog Debra Kaplan, konstruerte han en 21-dagers måltider designet for å ta vekten av med en hastighet på én til to pounds per uke. Herskowitz sier de som er mellom 10 og 50 pounds overvektig har hatt best suksess med dietten sin.


Previous:nothing Next:et sunt kosthold for barn

Relaterte artikler


 • hva slags mat du bør spise til lavere triglyserider?
 • symptomer på vekttap tretthet
 • hvordan å kjøpe sunn snacks for barna
 • helsemessige fordeler av avokado
 • dietten for blodtype o positive
 • hvordan du legger fiber til kosthold, herlig
 • Hvordan bruke iphone gratis programmer for å hjelpe deg å miste vekt og komme i form
 • hva er en eddik kosthold?
 • hvordan du miste vekt raskt med trening
 • hvordan du bruker diurex piller
  Adresse:
  Postboks 7601
  1020 BERGEN
  Email: prgmea@prgmea.com