over natten vekttap tips

Skrevet av: Christian Boreg Lars oppdatert: 2012-08-27
Selv om det er nesten umulig å miste en betydelig mengde vekt over natten, er det mulig å endre kosthold og livsstil nok til å oppmuntre raske vekttap. Vurder følgende tips, og du vil oppleve det som synes som over natten vekttap

øke fiber inntaket

Kort sagt, gjør fiber du føler deg mett raskere. Derfor kan du øke mengden av fiber i kosten hjelpe deg å unngå overspising. Fiber vil også hjelpe deg til å fordøye maten mer effektivt og i sin tur vil sikre at du fortsetter å føle deg mett og har et høyere nivå av energi for en lengre periode.

Treningsøkt tidlig på morgenen

kroppen din vil bruke en av to ting for energi: karbohydrater eller fett. Når du våkner opp om morgenen, har ennå ikke spist, vil kroppen ikke har noen karbohydrater igjen til bruk som drivstoff for treningen. Kroppen din vil i stedet bruke lagret fett til energi treningen. Pass på at du jobber ut før du spiser. Hvis du må spise, vente minst en time før du prøver å trene-ellers magen (som trenger blod for fordøyelsen) og muskler (som må blodsirkulasjonen skal fungere ordentlig) skal kjempe din milten for blodtilførsel. Musklene dine vil tape kampen, forårsaker ubehagelig kramper.

Spis frokost

Folk prøver å gå ned i vekt har en tendens til å hoppe over frokosten. Problemet er at å spise frokost hjelper å hoppe i gang stoffskiftet, noe som gjør det lett for kroppen å forbrenne fett gjennom hele dagen. Det andre problemet er at jo lenger du går uten å spise mer kroppen begynner å frykte sult. Når du endelig spiser kroppen din lagrer overflødig fett i reserve i påvente av neste gang det er å gå uten mat.

Unngå Soda

Alle som prøver å gå ned i vekt bør umiddelbart fjerne brus fra sin daglige rutine. Selv diett brus, med null kalorier, kan føre til vektøkning fordi kunstige søtstoffer føre til at du begjærer andre søte matvarer. En person som erstatter brus med vann kan miste opp til to pounds en uke fra denne handlingen alene.

Spis mindre måltider

Hvis du spiser 5-6 små måltider per dag i stedet for tre store de du vil øke kroppens stoffskifte. Din mindre måltider bør være mer fokusert-ett protein måltid, en karbohydrat måltid, en grønnsak måltid. Fordi disse måltidene er mindre og mer fokusert kroppen din vil ha en enklere tid å fordøye maten og kortere tid mellom måltidene vil holde stoffskiftet i å falle så mye.


Previous:nothing Next:meny planlegging for barn

Relaterte artikler


 • hva er forskjellen mellom omega-3 & lakseolje?
 • tips om et sunt kosthold
 • hvordan å miste vekt og omskolere hjernen din
 • hvordan å gå ned i vekt med tredemølle intervalltrening
 • virkningene av magnesium mangel
 • om Cambridge kosthold
 • hvordan du kan redusere vekten
 • hvordan ta av en kilo i uka
 • hva skjer hvis vi drikker for mye vann?
 • matvarer som inneholder plantesteroler
  Adresse:
  Postboks 7601
  1020 BERGEN
  Email: prgmea@prgmea.com