hvordan stoppe å ta myostatin

Skrevet av: Lisbeth Bøe oppdatert: 2012-08-11
Myostatin er et protein som finnes i menneskekroppen som setter grenser for muskelvekst. For eksempel, jo mer myostatin i kroppen, jo mindre utviklede muskel vev en person vil ha. På grunn av oppdagelsen av myostatin genet i 1997 av genetikere Alexandra McPherron, Se-Jin Lee og Ravi Kambadur, en rekke kosttilskudd blir nå tilbudt som hevder å blokkere myostatic genet (tenker på å bygge muskelmasse). Disse myostatic-blokkerende hjelpemidler er tilgjengelig som over-the-counter kosttilskudd i ulike former, fra piller til drinkable pulver, og kan kjøpes på Internett eller i ernæring og vitamin butikker som har bodybuilding og muskel-building kosttilskudd.

Du trenger:
myostatin hemmere

Hvordan slutte å ta myostatin-blokkering Kosttilskudd


en
Lag et notat av. . merkevare av myostatin-blokkering supplement du tar, de fleste kommer i en drink pulver mix, eller en tablett som er muntlig svelget med vann. Se etter informasjon-vanligvis en brosjyre eller pamflett festet til emballasjen av kosttilskudd -. Vedrørende bruk av dette legemidlet
2
Les alle materialer forbundet med supplement, inkludert informasjon om. avvikling av supplement. Hvis ingen kan bli funnet, slik tilfellet er med de fleste over-the-counter kosttilskudd, kan du kontakte produsenten med adresse og /eller telefonnummer på emballasjen.
Tre.
Mens de fleste mennesker kan rett og slett slutter å ta kosttilskudd ved å seponere, noen kosttilskudd ikke FDA-godkjent, og kan ha bivirkninger som må tas opp før avvikling, spesielt hvis du har en alvorlig helseproblem. Myostatin bivirkninger kan inkludere sprø sener, noe som kan øke risikoen for en skade. Studier av husdyr med genetisk forbedret myostatin foreslå en kobling mellom høye nivåer av myostatin og celledød i hjertet vev, som fører til hjertesykdom.
Fire.
Vær forsiktig tar noen muskelbyggende protein blander og /eller tabletter hvis du har alvorlige helsemessige bekymringer for eksempel en hjertesykdom eller lungesykdom. Spør legen din om de er trygge å ta.

Tips og advarsler


 • Bruk ikke kosttilskudd hvis du er under 18 år. Snakk med legen din dersom du har spørsmål angående noen av myostatin-blokkere.
 • Hvis du er gravid eller ammende, bruker ikke kosttilskudd ment for å bygge muskler støtte uten først å diskutere det med legen din. Snakk med legen din hvis du har en medisinsk tilstand før du bruker kosttilskudd som fungerer som myostatin hemmere eller androgen reseptorer. Protein-bygningen forbedringer kan gjøre deg engstelig eller nervøs, eller forårsake søvnløshet eller rastløshet. Snakk med leverandøren eller legen din for mer informasjon hvis du opplever bivirkninger som du tror er knyttet til å ta noen kosttilskudd.


 • Previous:nothing Next:dietter å hjelpe lavere kolesterol

  Relaterte artikler


 • bivirkninger av slo-niacin
 • hvordan bli kvitt cellulitter på en rygg
 • hvordan kan en tynn person opp i vekt?
 • den beste tiden å ta fiskeolje
 • matlaging sunt på et budsjett
 • hvordan å gå ned i vekt slanking
 • rosin informasjon om ernæring
 • hvordan å gå ned i vekt å spise riktig
 • fibromyalgi høy protein diett
 • bivirkninger av magnesium
  Adresse:
  Postboks 7601
  1020 BERGEN
  Email: prgmea@prgmea.com