hvordan du har personlige vekttap

Skrevet av: Lisbeth Bøe oppdatert: 2012-08-07
Personlig vekttap er definitivt gjennomførbart du må bare være bestemt og ikke gi opp. Det tar tid, så tålmodighet et must. Dessuten, hvis du mister vekt raskt det kommer som regel rett tilbake, slik at du er tilbake til utgangspunktet. Dette kalles yo yo slanking og er ikke en bra for kroppen. Det gjør ikke mye for selvfølelse enten

Du trenger:. . .
Myostatin hemmere


en
Hvis du vil ha personlige vekttap så du trenger å være villig til å gjøre det som er nødvendig. Når du utformer et sunt kosthold personlig plan, og følg den så vil det bli permanent vekttap og ikke midlertidig. Det er ikke vanskelig, alt du gjør er forskning og utdanne deg selv om kosthold og fitness
Internett har gjort dette enkelt som mulig. . Så, det er bare et spørsmål om studie deretter iverksetter tiltak ut fra det du lærer. Det er flere steder på nettet som har gratis vekttap verktøy for deg å bruke også. Du finner dem i ressursene nedenfor.
To.
Når du er utdannet på hva som er i mat og drikke som kalorier, fett, salt, protein, karbohydrater osv. så du kan designe en personlig diett for deg. Alle er forskjellige, hva som fungerer for en person kan ikke for en annen. Den første oppgaven er å for deg å beregne hvor mange kalorier du spiser en dag akkurat nå. Så redusere disse kalorier ved 200-500 om dagen til du når 1500 og ikke mindre enn 1200.
En personlig vekttap plan bør være konkret. På denne måten vet du nøyaktig hva du skal spise og kan holde nøye med på kalorier. Start med små gjennomførbart mål som kun frukt til dessert tre dager i uken, eller bytte ut alle drikkevarer med vann hver andre dag. Med andre ord, noe du vet du kan og vil gjøre.
tre.
Når du begynner personlige vekttap plan også legge mer aktivitet eller en øvelse du liker og gjøre det 3-5 dager i uka i 30-60 minutter. Dette kan være gange, svømming, tennis, golf, aerobic /trinn klasse eller noe du vet du vil gjøre.
Hvis mulig få noen til å trene med deg. Personer som har en partner er mer sannsynlig til å fortsette som de som ikke gjør det. Dette bidrar til å holde deg ansvarlig og gir moralsk støtte. Hvis du trenger mer støtte og deretter vurdere TOPS, Weight Watchers eller vekttap støtte programmet.
fire.
Det er viktig for deg å logge personlige vekttap så du har fremgang dokumentert. Du vil treningsøkter å stadig bli mer intense, så det hjelper å gjøre ulike typer trening. Kroppen blir vant til den samme øvelsen og dette tar bort utfordringen.
På kort tid gjennomførbart diett mål bør være å slå inn en fullstendig endring i livsstil matvaner innen 6-8 uker. Hvis du faller av vogna er i orden, bare ikke bo utenfor klatre tilbake på neste dag. Din vekttap bør være om lag to pounds en uke, som betyr i 3 måneder deg å miste 24 pounds.
Som du vet det er helt opp til deg å gjøre forskning og gjennomføre det du lærer. Ingen kan gjøre det for deg, så gå til det og miste de 24 pounds.


Previous:nothing Next:å spise sunt når du spiser på en restaurant

Relaterte artikler


 • muskeldefinisjon dietter
 • symptomer på vekttap tretthet
 • sunt kosthold for skrumplever
 • helsemessige fordeler av avokado
 • vegetarisk diett for tenåringer
 • havsalt detox master rens oppskrift
 • hvordan å gå ned i vekt med CLA (konjugert linolsyre)
 • hvor å miste vekt raskt og enkelt
 • hvordan man skal oppnå å miste magen fett
 • fakta om egg og kolesterol
  Adresse:
  Postboks 7601
  1020 BERGEN
  Email: prgmea@prgmea.com