hva er hoodia gordonii?

hva er hoodia gordonii?

Skrevet av: Mona Storm Nilsen oppdatert: 2012-08-25
Hoodia Gordonii er en kaktus som er innfødt til Kalahari-ørkenen i Afrika. Hoodia har vært varslet som et gjennombrudd kosthold bistand og appetitt suppressant. Den aktive kjemiske i hoodia har fått navnet P57. Hoodia verker angivelig ved å utløse nerveceller i hypothalamus og lure dem til å tro at sulten er mett. En reporter fra 60 Minutes beskrev smaken av anlegget som "cucumbery" og uttalte at smaken testen resulterte i mangel av sult i hele resten av dagen.

Forskning

Både University of Maryland Medical Center og Mayo Clinic anbefaler forbrukerne å behandle hoodia med forsiktighet, som mer forskning er nødvendig på anlegget. Langtidseffekter har ikke etablert, og dens effekt ikke er bevist. FDA har ikke vurdert hoodia å bestemme dens sikkerhet eller renhet.

Eksisterende forhold

Fordi det er en mangel på avgjørende studier på hoodia, ville det være klokt å diskutere å ta hoodia med legen din hvis du har en pre-eksisterende medisinsk tilstand. Forhold kan omfatte diabetes, en spiseforstyrrelse, hjerte problemer, eller blødningsforstyrrelser. Bruk ikke hoodia hvis du er gravid eller ammer, som de mulige resultatene av dette er ukjent. I tillegg, diskutere med hoodia med legen din hvis du er på noen medisiner, særlig blodfortynnende medisiner.

Side Effects

Selv om det er en mangel av forskning, som foreløpig er det ingen rapporterte bivirkninger ved bruk hoodia . Hoodia seg selv er ikke et sentralstimulerende, som efedrin, noe som betyr at det ikke vil farlig øke hjertefrekvensen. Det er imidlertid mulig at hoodia kan bli markedsført i en diett pille som inneholder flere ingredienser som har farlige bivirkninger.

Placebo

I følge NaturalNews, laboratorieprøver utført på mange ledende merkevarer hoodia produkter viser at lag 2 /3 av dem inneholder enten ingen eller mye mindre hoodia enn de hevder. Noen av produktene er fortynnet med andre ingredienser, for eksempel andre plantemateriale, og vil fungere samt en placebo. NaturalNews lister et par produkter som bestod testen og gjør inneholder faktiske hoodia. Disse er Ethno Afrika, Hoodia Max, King Hoodia, Desert Burn, Hoodoba Pure, og Dr. Wheeler's Afrigetics.

Hoodia Farms

Ifølge CBS News, prosessen med produksjon kunstige hoodia viser seg vanskelig. Innhøsting ville hoodia planter er heller ikke praktisk, fordi det rett og slett ikke vil være nok av tilbud for å møte etterspørselen, spesielt på grunn av fedmeepidemien i Amerika. Så Phytopharm, selskapet som har patent på P57, har begynt å skape hoodia gårder i Sør-Afrika. Selv Phytopharm står overfor nye utfordringer (håndtere sykdommer og skadedyr i en avling som aldri har vært dyrket før), de er sikre på at de vil etter hvert vokse nok hoodia å holde tritt med etterspørselen.


Previous:nothing Next:beste måten å miste magen fett





Relaterte artikler


 • hvor å miste vekt raskt kosthold uten trening
 • hvordan picolinate krom hjelpe vekttap?
 • hvordan å berike din diett med antioksidanter
 • balansert diett plan for barn
 • fettfattig 1500 kaloriinntak
 • hvordan å tilfredsstille dine craving for søtsaker på sunn måte
 • hvordan enkle teknikker for å tap vekt
 • for mye vitamin B12 bivirkninger
 • ideelt kosthold for god hårvekst
 • hva er farene ved Dexatrim?




  Adresse:
  Postboks 7601
  1020 BERGEN
  Email: prgmea@prgmea.com