å spise sunt når du spiser på en restaurant

Skrevet av: Trine Mørland oppdatert: 2012-08-07
Slanking og spise sunt ikke å være en begrensning pålagt på livet ditt. Ved nesten hver restaurant sunne elementer kan bli funnet og en svært tilfredsstillende måltid som er sunt kan fås
en

Unngå høyt kaloriforbruk fra drikke. Bestill vann, diett brus, un-søt te (ikke legg sukker), og drikke et helt glass vann før maten kommer, vil dette bidra til å unngå overspising senere.
To.

Start med en hage salat med vinaigrette dressing, holde seg borte fra Cesar salat, og be om dressing på siden. Ved å spise en salat første vil du unngå å overspise, og bestilling av dressing på siden vil tillate deg å diktere mengden dressing.
Tre.
Ved stor kjede restauranter som Olive Garden se etter sunnere elementer som er merket på menyen. Disse typer restauranter også vil vanligvis ha nyttig informasjon om ernæring på sitt nettsted. Prøv å bestille disse sunnere elementer, som vanligvis de fleste av de andre Entra © es vil ha overflødige kalorier og fett.
Fire.
Ikke under noen omstendighet bestiller noe stekt. Unngå: noen kremet eller hvit sauser, overskytende sauser som BBQ saus (vanlig sennep og en mindre del av ketchup er greit), unngå ost, og holde seg til magre kjøtt som er grillet eller bakt (grillet kylling, ytrefilet biff, svinekjøtt tenderloins, og fisk). Hvis pasta må bestilles be for hele hvete pasta.
Fem.
Unngå bestilling un-sunne sidene som potetmos eller en ladd bakt potet. En vanlig Sweet Potato (litt margarin er ok) og grønnsaker som asparges og spinat er gode, bare spør hvordan de er forberedt og be om ingen smør eller ekstra pålegg som ost.
6.
Ikke la deg lure av usunne elementer med sunn navn, er et eksempel spinat og artisjokk dip. Sunn navn, men det er høyt i kalorier og fett, og bare fordi det kalles en salat gjør det ikke sunt, les hva som er i salaten og ta en avgjørelse.
7.

Andel måltidet riktig. Typiske restauranter i Nord-Amerika vil tjene 3-7 ganger beløpet en gjennomsnittlig person bør spise i ett måltid. Hold deg til å spise en del på størrelse med knyttneven din. Hvis du bestiller en svært mager mat som grillet kylling og grønne bønner, gå videre og unn deg litt.
8.
Husk Waters og Waitresses generelt er nødvendig å kjenne sin meny. Ikke nøl med å spørre din server hva Entra © es er på den lyse siden. Hvis alt annet mislykkes, og du bare ikke kan finne en sunn vedtak enn å be for en salat med kylling eller biff i det med lys dressing på siden.
9.
Husk alltid å aldri overspise, del dine måltider, og du vil bli fornøyd og føle godt om deg selv etter. (Ingen ruller eller smør)

Tips og advarsler


 • På en meksikansk restaurant pass deg for usunn salater. Fajitas på en hvetetortilla er et godt valg.
 • Ikke vær føle seg dårlig for å være kresen, bare være høflig og tips riktig og serveren vil bli lykkelig.


 • Previous:nothing Next:hvordan du miste vekt raskt bare ved å drikke vann

  Relaterte artikler


 • gode måter å gå ned i vekt
 • hvordan bygge serotonin
 • hvor å miste vekt drikke melk
 • hvordan vet hvor mange kalorier bør jeg spise
 • hvordan å forstå om det er trygt å spise muggen ost
 • effekten av B12 skudd
 • hvordan man skal oppnå brenne fett fort
 • fordelene av jern supplement
 • hva er gode måter å miste magen fett?
 • næringsinformasjon for type 2 diabetikere
  Adresse:
  Postboks 7601
  1020 BERGEN
  Email: prgmea@prgmea.com