Hva er de helsemessige fordelene av banan brød?

Skrevet av: Mona Storm Nilsen oppdatert: 2012-08-24
Banana brød kan bakes på mange forskjellige måter, og noen mennesker har sine egne favorittoppskrifter. Den vanligste ingrediensen i hver banan brød oppskrift er, selvfølgelig, bananer, som tilbyr en rekke helsemessige fordeler. Eventuelle favoritt banan brød oppskrift kan endres noe ved å kaste i et par ekstra sunne ingredienser, som for eksempel hvete bakterie, malt linfrø, hele korn og hakkede nøtter

Bananas

Bananer er fulle av kalium. En middels stor banan inneholder vanligvis over 450 mg. Fordi kalium bidrar til å motvirke de negative effektene av natrium, kan personer som har høyt blodtrykk finne bananer spesielt nyttig. Bananer kan også bidra til å styrke bein, vakt mot aterosklerose, support øyehelse, regulere fordøyelsessystemet, og sal av sår ved å beskytte slimhinnen i magen fra syrer. Spise bananer på regelmessig basis kan også bidra til å senke risikoen for å utvikle nyresykdom.

Wheat Germ

Prøv å legge til et par spiseskjeer hvetespirer til banan brød oppskrift. Hvetekim, funnet på innsiden hvete kjerner, er rikt på næringsstoffer som sink, tiamin, fosfor, koenzym Q10, pantotensyre, magnesium og vitamin E. Alle disse næringsstoffene kan bidra til øke immunforsvaret, forbrenne energi, vedlikeholde bein og tenner helse , samt oppmuntre til sunn funksjon av hjertet og musklene, nervesystemet og sirkulasjonssystemet. Hvetespirer kan også senke kolesterolnivået og vedlikeholde fordøyelseskanal helse, som det er høy i fiber.

Linfrø

Grind opp noen linfrø og legge til et par spiseskjeer til banan brød røren. Spise linfrø uten å slipe det vil frata deg av den verdifulle næringsstoffer, inkludert høyt fiberinnhold og essensielle fettsyrer, som for eksempel alfa-linolensyre (ALA) og omega-3 fettsyrer. Disse kan bidra til å lette betennelser og inflammatoriske sykdommer som hjertesykdommer og leddgikt. The fiber i linfrø kan hjelpe de med høyt kolesterol nivåer. Linfrø inneholder også lignans, kjemikalier som kan hjelpe avverge kreft. Men, hvis du er på noen medisiner, ta medisinen på et annet tidspunkt enn å spise linfrø, som linfrø kan redusere absorpsjonen av legemidler og andre kosttilskudd.

helkorn

Prøv å bruke en blanding av hele korn og hvitt mel å gjøre banan brød. Hele korn, som havre, bygg, hirse og hvete mel, kan gi kroppen med fiber til å kontrollere kolesterolnivået. Disse korn har også komplekse karbohydrater, som kan bidra til å opprettholde blodsukkeret på et jevnt nivå. Hele korn er en kilde til selen, kalium og magnesium. Disse næringsstoffene kan støtte din immunsystemet, vedlikeholde celle helse, oppfordrer hjerte helse og kontrollere blodtrykket.

Nuts

Chop en håndfull valnøtter, pekannøtter eller andre nøtter å blande i banan brød oppskrift. Nøtter smaker godt, og har sunne fiber og umettet fett, noe som kan senke kolesterolet. De har også omega-3 fettsyrer, noe som fremmer god hjerte helse. The L-arginin i nøtter kan støtte helsen til blodårene og redusere risikoen for blodpropp. Nøtter er også en kilde til vitamin E, som er en antioksidant som beskytter cellene mot skade forårsaket av frie radikaler.


Previous:nothing Next:Fordelene med flytende korall kalsium

Relaterte artikler


 • hvor å miste vekt raskt og ikke sulten
 • hvordan du styrer food cravings
 • fordeler av sitron te
 • trening tips for vekttap
 • psykologiske effekter av koffein
 • hva er en god diett for en tenåring?
 • naturlig måte å miste magen fett
 • wieght tap tips for tenåringer
 • mest effektive metoden for å miste vekt
 • hvordan brenne kroppsfett
  Adresse:
  Postboks 7601
  1020 BERGEN
  Email: prgmea@prgmea.com