tips for etterbehandling av master rens kosthold

Skrevet av: Vivian Håndstad oppdatert: 2012-05-05
Rensing dietter er ikke noe nytt, men de er sikkert ikke alle skapt like. En av de mest populære rensing dietter er rundt Master Cleanse, som består av en 10-dagers periode (eller lengre) forbruker ikke mer enn brus blandet med lønnesirup og pepper (med sporadiske doser av urte avføringsmidler og salt vann). Mens verdien av kosten er diskutable, er det ubestridelig at etterbehandling denne typen raske krever alvorlig psykisk heltemot. Selv for de mest trofaste, noen tips fullført rens er nyttige.

Lag en Fordeler List

Før du begynner kosthold, er det psykologisk gunstig å forberede seg selv for hva som er om å komme. Merk beregnet startdato tydelig på kalenderen slik at du hele tiden klar over målet du har satt. I tillegg kan det hjelpe å liste dine grunner for å begynne på diett, sammen med den forventede nytten. Dette vil bidra til jevn din heltemot og sørge for at om igjen og igjen hvis svakhet sniker seg inn under dietten.

Unngå Mind Games

Det vil også hjelpe hvis du planlegger måter å holde tankene opptatt for varigheten av dietten. Alt for ofte, blir å spise et standard oppførsel at man engasjerer seg i ut av kjedsomhet eller som en emosjonell krykke. Som du vil ha til å tåle denne dietten uten at krykke, planlegging eller kjøpe et nytt spill kan gi noen sårt tiltrengte distraksjon fra fristelser av mat.

The Ultimate Solution

For de som er usikre på om de kan holde tankene bort fra mat hele tiden, er den ultimate løsningen for å bare fjerne mat fra huset helt. Det er betydelig mindre sannsynlig at du vil jukse hvis du må ta mer bekreftende trinn enn bare å gå til kjøleskapet for å skaffe mat.

Keeping Clean

Mens på diett, husk at du skal utvise mest flytende avfall fra kroppen. Noen personer som har gjennomgått dietten har foreslått å kjøpe personlig våtservietter for hygiene formål.

Endre det opp hvis det er nødvendig

Noen mennesker vil ha en negativ reaksjon på te eller saltvann. Hvis te er forårsaker mage problemer, avstå fra å ta det i løpet av kvelden. Hvis saltet vann blanding beviser for mye, i stedet bruke te på plass i stedet.

Inspirasjon

Humørsvingninger under dietten er forventet. Hvis alvorlige humørsvingninger oppstå, bare vet at de vil gå, og du vil føle deg bedre for det. Nå ville være en god tid til å trekke ut listen av årsaker til å gjøre kostholdet og gå over hvorfor du er i denne situasjonen i første omgang. Ytterligere inspirasjon kan komme fra suksesshistoriene til andre. Se opp sine sider på Internett-det er tonnevis av mennesker som allerede har fullført denne prosessen, og de kan være en kilde til motivasjon og empati. For eksempel kan du sjekke ut strengthandhumility. blogspot. com og mastercleansesecrets. com /blogg /. Hvis de gjorde det, så kan du.


Previous:nothing Next:tegn og symptomer på dehydrering mens detoxing

Relaterte artikler


 • hvordan å bli vegetarianer
 • hvor å fjerne cellulitter og unngå svindel
 • hvordan å drikke kaffe for helsemessige fordeler
 • virkningene av energi piller
 • hvordan du kontrollerer blodsukkeret med type en diabetes
 • hvordan du får sexy kurver
 • hvete gress næringsinnhold
 • om balansert kosthold
 • øvelser som arbeidet nedre magen
 • hvordan kosthold riktig måte
  Adresse:
  Postboks 7601
  1020 BERGEN
  Email: prgmea@prgmea.com