tegn og symptomer på dehydrering mens detoxing

Skrevet av: Mona Storm Nilsen oppdatert: 2012-05-05
Detox dietter, slik som Master Cleanse, er en populær måte å raskt miste vekt og spyle giftstoffer fra kroppen. Men det er ikke bare giftstoffer som spyles bort mens detoxing. Sårt tiltrengte kroppsvæsker kan raskt gå tapt under en detox, fordi dietten kan tjene både som avføringsmiddel og vanndrivende. Hvis vannet ikke blir oppfylt raskt nok, kan dehydrering skje. Dehydrering er en farlig tilstand som kan være livstruende i alvorlige tilfeller. De som velger å detox bør være oppmerksom på følgende tegn og symptomer på dehydrering.

Tørste

Tørste er et tegn på at kroppen trenger mer væske. . Vann er alltid den beste måten å slukke en tørst, fordi drikker som te eller brus vil bare ytterligere dehydrerer kroppen med koffein og /eller sukker. I ekstreme tilfeller av dehydrering, kan tørsten føles alvorlig. Imidlertid kan mild dehydrering stille i før kroppen selv føler tørst, så bør vann være jevnlig forbrukes hele dagen.

Fatigue

Kroppen krever en tilstrekkelig mengde væske for å opptre på topp tilstand. Når det er dehydrert, kan blodvolumet synke og hjertet kan ikke effektivt forsyne kroppen med næringsstoffer og oksygen. Dette kan føre til en konstant følelse av utmattelse. De som blir dehydrert mens detoxing kan aldri føle seg uthvilt, selv etter en lang natts søvn. Selv vanlige daglige aktiviteter kan bli vanskelig under en detox.

Tørr hud og Lips

En av de mest åpenbare tegn på dehydrering er tørr hud og sprukne lepper. Huden kan bli lett sprekker og visen uten tilstrekkelig fuktighet. Som kroppsvæsker er tapt gjennom detoxing, kan en person selv vises tidlig rynkete i ansiktet. Dette er fordi huden mister sin elastisitet når den er tørket ut. Men disse overfladiske "rynker" kan bli bedre med riktig hydrering.

Rapid Heartbeat

Detox dietter kan føre til unormal hjerterytme. Som kroppen raskt mister vann og blir dehydrert, elektrolytter blir ubalansert. Elektrolytter er viktige, fordi de regulerer kroppens nerve reaksjoner og muskler. Et lavt nivå av elektrolytter kan føre til en rask hjerterytme eller uregelmessig hjerterytme, noe som er potensielt dødelig.

Konsentrert Urin

De som går mer enn seks våkne timer uten urinering kan være dehydrert. Som kroppen går tom for vann, avtar urin flyt og blir veldig konsentrert. Dark er konsentrert urin en vanlig tegn på dehydrering og hvis urinen forblir slik, en urinveisinfeksjon kan utvikle seg.


Previous:nothing Next:hvordan acai noni arbeid?

Relaterte artikler


 • hvordan begynne å lage slow food
 • hvordan gjøre det beste cellulitt kampene protein shake
 • om raske vekttap
 • hvor å miste 25 pounds i en måned
 • bivirkninger av Reductil
 • lav-kolesterol og høy-fiber matvarer
 • hvordan du får sexy kurver
 • hva som ikke skal spise mens du er på Atkins dietten
 • hva slags mat mykne avføring for hemorroider?
 • årsaker til høyt kaliumnivå i blodet
  Adresse:
  Postboks 7601
  1020 BERGEN
  Email: prgmea@prgmea.com