metalloenzyme definisjonen

Skrevet av: Catrine Blikom oppdatert: 2012-05-09
En metalloenzyme er en enzymatisk protein som har en sterk kobling mellom sin protein del og en metall, der metallet er integrert i molekylet. Metallet er vanligvis i form av en ion, og dens viktigste rolle er å fungere i enzymatiske reaksjoner. Metallet spiller noen ganger en direkte rolle i bindingen av atomene, andre ganger fungerer det å bidra til å stabilisere protein etter den enzymatiske reaksjonen. Mange enzymer som regulerer de biologiske prosessene i kroppen er metalloenzymes

Plassering av metaller

Metaller hjelp i prosessen med elektronet overføringer. De er plassert på aktive områder av enzymer, hvor de opptrer som elektrofiler-elektron-kjærlig stoffer -. som trekker elektroner fra andre stoffer for å danne en obligasjon

funksjon

Metalloenzymes krever tilstedeværelse av andre metaller for å fungere i reaksjoner. Cynthia L. Lowry og Harry Le Vine III, av Glaxo Research Laboratories, observerte i 2004 at tilstedeværelsen av metaller bidrar til å stabilisere protein konformasjonen som følge av reaksjonene. Disse metallene virker ved å hindre ytterligere reaktivitet rett og slett fordi det ikke finnes andre metaller til stede for å reagere med. Konkurransen for den aktive bindende området av andre stoffer begrenser også aktiviteten til metalloenzymes.

Typer

Det finnes flere typer metalloenzymes, inkludert hemoglobin, alkohol dehydrogenase og cytokrom.
Jarnatomet i hemoglobin er ansvarlig for binding av oksygen for transport i hele kroppen. Alkohol dehydrogenase inneholder sink, som bruker NAD + koenzym å oksidere alkoholer. Jernet som finnes i cytokrom-membran proteiner-bærer og aksepterer elektroner i elektrontransportkjeden. Cytokrom oksidase benytter kobberioner å overføre elektroner til et oksygenmolekyl, fra den opprinnelige underlaget.
Noen andre metalloenzymes inkluderer phosphotransferase, som har en magnesium ion atom (Mg 2 +), og arginase, som har en mangan ion (Mn2 +), som begge fungerer i elektron overføring.
Carboxypeptidase A inneholder sink og endrer form for å få kontakt underlaget til sin aktive området i sin enzymatiske reaksjoner.

forordning

Metalloenzymes er regulert av flere metoder, blant annet gjennom kosthold, konkurranse med analogs og endringer i pH-nivå.
inntak av sink i stor grad kan regulere, eller begrense, mengden og funksjon av dens metalloenzymes . Andre typer metalloenzymes er begrenset av inntak av metaller.
Analogs er store molekyler som har enzymatisk aktivitet som ligner på de av metalloenzymes. Disse analogs konkurrere med metalloenzymes for obligasjonslånet ved overgangen tilstanden til en enzymatisk reaksjon. Dette reduserer mengden av obligasjoner tilgjengelig for metalloenzymes.
Endringer i pH-nivået kan hindre elektronet utvekslingen mellom atomer og molekyler er involvert i den enzymatiske reaksjonen. De metallene vil normalt bidra til å trekke eller gjennomføre disse elektronene til deres destinasjon, men pH-nivå endringer kan blokkere denne aktiviteten.

Sink og Metalloenzymes

Sink spiller en viktig rolle både i aktiviteten av mange viktige enzymer og i biosyntese av protein og dens bruk i kroppen. I nærvær av sink, produserer kroppen melkesyre, samt enzymer alkalisk fosfatase, karboanhydrase og carboxypeptidase. Sink-mangel hemmer sterkt mange biologiske prosesser og er ansvarlig for vekstretardasjon og forstørret milt og lever. Ifølge American Association for fremming av vitenskap og Senter for Metalloenzyme Studies, er sink er metalloenzyme rolle i Alzheimers sykdom en gjenstand for forskning.


Previous:nothing Next:diettprogrammer å gå ned i vekt ved å spise mer

Relaterte artikler


 • hvordan å kutte 500 kalorier fra kosten din
 • hvordan å miste pounds med 1000 kaloriinntak
 • helsemessige fordeler av shiitake sopp
 • hvordan å bekjempe overvekt hos barn
 • hvordan du kan øke stoffskiftet og øke raskt vekttap
 • hvordan du velger en laktosefri protein pulver
 • hvor å miste vekt å gjøre en detox
 • sunt kosthold Middelhavet tips
 • hvordan du beskytter kroppen
 • er androstenedione lovlig?
  Adresse:
  Postboks 7601
  1020 BERGEN
  Email: prgmea@prgmea.com