hvordan du kan helbrede deg selv under sykdom naturlig

Skrevet av: Øyvind Werrum oppdatert: 2012-05-28
Når det kommer til å være syk, er det en stor mengde press for å bli frisk snart. Det være seg forkjølelse, influensa, eller enda mer livstruende sykdommer som lungebetennelse, astma, eller kreft, kan du helbrede kroppen naturlig og effektivt.
Ikke for å negere legens ordre for reseptbelagte legemidler, men healing kroppen naturlig har vist seg å være enda mer effektivt enn noen mann gjort middel fordi du behandler kilden til problemet, ikke bare symptomene .
Ved å sørge for at du har et riktig kosthold, deltar i styrke øvelser, mediterer og fokus på åndelig helbredelse, og generell omsorg for deg, kan du helbrede kroppen.
en
jeg bruke Ayurveda, vitenskapen om livet, til å behandle din sykdom. . . Ayurveda fokuserer på de 3 store Dosha's eller kropp typer. De er: Vata (naturlig tynne mennesker består av luft /eter /space), Pitta (naturlig medium bygge /atletiske mennesker består av ild og rom), og Kapha (naturligvis større innrammet folk består av ild og jord) <. br />
De fleste er enten en kombinasjon av to dosha's, og oftere enn ikke, oppveier en den andre. Du kan bruke dosha systemet når du er syk bare ved å fokuserer på hvordan sammensetning kroppen og hva slags mat den trenger å bli bedre.
Hvis du er en Vata, prøve å behandle sykdommen din ved å innlemme varm og nærende matvarer i kostholdet ditt. Steam din grønnsaker oftere og spiser sunt tykke karbohydrater som poteter og banan sine. Supper er fint hvis de har en krem base (som kremen av brokkoli).
Pitta dosha behov for å redusere varm og krydret mat og fokus på innlemme mer snerpende, søt (fullkorn), og bitter ( hvitløk og grønne grønnsaker) for å balansere kroppen.
Kapha kan medføre at lettere og waify matvarer som supper, konsentrere seg om buljong og fullkorn kjeks. Også konsumere mer frisk frukt, drikke geitemelk, og opp ferskvannsfisk inntak i tider med sykdom. Bryte opp måltider inn i mindre og spiser mer snerpende, besk og bitter mat.
To.
Tren selv om du er syk med yoga og pilates. Det er store oppgaver som hjelper lindre stress og spenning i kroppen som er årsakene til de fleste sykdommer og sykdom.
Stretching er et must, spesielt hvis du arbeider. Det er alltid godt å ta en pause når du sitter eller står lange timer. Stretching, mens fokus på å puste, har blitt sagt å frigjøre giftstoffer i kroppen som bidrar til sykdom.
Gå til www. myogaonline. com og vise videoer som kan hjelpe deg å velge spesifikke yoga instruktører som passer din bestemt sykdom eller problem.
tre.
Rest. Få et gjennomsnitt på 8 timer søvn er avgjørende. Hvis du har problemer med å sove, ta et bad eller en varm dusj (dampen ofte hjelper lindre nasal og brystet lunger) for å slappe av en spent kropp og sinn.
Massasje selv å bruke sesamolje [Neutrogena er lett seseme olje er det beste produktet, gutt jeg deg ikke). Sats på beroligende musikk i stedet for å se på TV eller på nyhetene før du går til sengs.
Aromaterapi dufter som lindre symptomene dine kan aide kroppen å hvile. Også kamille te ikke bare har bakterie kjemper egenskaper, men også bidrar sinnet roe seg slik at under søvn, kan kroppen reparere kroppen og helbrede din sykdom.
Fire.
Desinfiser din husstand og elementer som du kommer i kontakt med [datamaskiner spesielt]. Desinfisere hendene regelmessig i løpet av dagen fordi det å redusere spredningen av bakterier til andre sine, så vel som deg selv.

Tips og advarsler


 • Sjekk ut min favoritt ressurser som jeg gi en A + RATING: Kan bli funnet på Amazon
 • Bok-og DVD "Du kan helbrede ditt Body" OR "Du kan helbrede ditt liv" av Louise Hay
 • Ayurveda Made. Enkelt: En lett-å-følge guide til den gamle indiske system av helse og kosthold av kroppen type


 • Previous:nothing Next:hvordan å miste mage fett og ser flott ut

  Relaterte artikler


 • hva skjer hvis du spiser for mye fet mat?
 • hvetespirer olje for hår vekst
 • hvordan å presse inn LBD (little black dress) innen fredag
 • hvordan sjokoladen påvirker hjernen din
 • hvordan å gå ned i vekt sakte ved å telle kalorier
 • hvordan du bruker rå cacao nibs for god helse
 • årsaker til undereating
 • hvordan du kan redusere vannlating
 • gastrisk bypass kosthold retningslinjer
 • informasjon om et balansert kosthold
  Adresse:
  Postboks 7601
  1020 BERGEN
  Email: prgmea@prgmea.com