symptomer på vekttap tretthet

Skrevet av: Vivian Håndstad oppdatert: 2012-04-20
I et forsøk på å komme frem til en mer sunn vekt, mange mennesker ut på et vekttap plan. Noen omfavne en strengere diett, kutte ut mange matvarer og kalorier hver dag, andre bare utrydde mat og drikke som har et høyt fettinnhold. Men uavhengig av vekttap plan valgt, de fleste har en ting felles: de opplever noen form for utmattelse symptomer under sitt vekttap innsats. Trøtthet symptomer under vekttap kan variere fra lav energi til en mangel på motivasjon eller depresjon

Hva forårsaker vekttap tretthet?

For å forstå vekttap tretthet, må vi først se på prosessen med vekttap. Hver kilo fett tilsvarer 3500 kalorier. Derfor, for å gå ned i vekt et individ har tre alternativer: redusere kaloriinntaket med 3500 kalorier (for hver kilo fett tap søkt), økt treningsaktivitet nok til å jobbe av vekten, eller kombiner begge tilnærminger. Men medisinske fagfolk anbefaler ikke mer enn 1 /2 til 2 pounds av vekttap per uke, hvis ikke risikerer du vekttap tretthet og andre komplikasjoner.

Vekttap Utmatting Symptomer og andre komplikasjoner

Når et individ drastisk kutt de daglige kaloriene han bruker for å miste vekt raskere (mer enn 2 pounds per uke, mindre enn det i noen spesielle tilfeller helse), han risikoer opplever flere vekttap tretthet symptomer (lav energi, mental vanskeligheter, depresjon) samt andre helse komplikasjoner (dannelse av gallestein). Dersom kalorier som hun gjør velger å spise har begrenset eller utilstrekkelig næringsinnhold, kan det forårsake symptomer også.

Low Energy Symptom av utmattelse

Uten det daglige inntaket av det totale antall kalorier trengs, er kroppen i stand til å produsere drivstoffet den trenger for å operere på et optimalt nivå i våre muskler, hjerte, lunger og andre viktige organer. Derfor er en av de første symptomene tretthet oppleves av de miste vekt et lavere energinivå

For noen mennesker, kan dette lavt energinivå vises med kun 250 daglig calorie reduksjon;. For andre, kan det ta en 500 (eller høyere) daglig kalori reduksjon. Den lave energi Problemet kan tjene som et rødt flagg for å hjelpe Kosten i innser at de trenger å heve sine kalori teller litt å se om symptomene forsvinner. Ellers kan de ha et annet medisinsk problem som forårsaker tilstanden.

Minne og Tanke Problem Symptomer

Uten et balansert ernæringsmessig kosthold blir konsumert hver dag, kan hjernen ikke fungerer som den skal, eller så raskt. Dette resulterer i uklare tankeprosessene, som glemmer hvor du la nøklene til bilen, eller at du har en avtale på et bestemt tidspunkt. I et forsøk på å hjelpe folk bedre forståelse for deres daglige ernæringsmessige behov, erstattet landbruksdepartementet sine gamle næringspyramiden diagram med et interaktivt ett (se Resource avsnitt). Den nye bedre hjelpemidler mennesker i alle aldre og betingelser for å forstå deres daglige ernæringsmessige behov.

Emosjonelle symptomer

En persons følelser kan bli påvirket av vekttap også, forårsaker en følelse av apati (en likegyldighet for situasjoner som er skjer rundt dem på jobben, skolen eller hjemme). Dette skjer når viktige næringsstoffer ikke er tilstede i kostholdet, hindrer hjernen i å fungere skikkelig. Hvis dietten reduseres for mye ernæringsmessig, kan serotonin i hjernen påvirkes enda mer og gi mer alvorlige depressive symptomer.


Previous:nothing Next:hva slags mat mykne avføring for hemorroider?

Relaterte artikler


 • ernæringsmessige informasjon om Pinto bønner
 • hvor å miste vekt
 • definisjon av androstenedione
 • hva er isagenix?
 • hvordan å senke kolesterol ved hjelp av trening og kosthold
 • om slank fort
 • hvordan du spiser for en bedre hukommelse
 • irritabel tarm syndrom kosthold tips
 • hvordan påvirker ernæring fitness?
 • hvor å miste vekt veldig fort uten medisin
  Adresse:
  Postboks 7601
  1020 BERGEN
  Email: prgmea@prgmea.com