raskeste gratis måte å miste vekt

Skrevet av: Christian Boreg Lars oppdatert: 2012-04-21
Å miste vekt kan være vanskelig, men det trenger ikke å koste mye penger. Du kan ha en sunn jevnt vekttap uten å delta klubber, kjøpe spesiell mat, betaler kontingent, gå til et treningsstudio eller noen av de andre måter som folk betaler for å gå ned i vekt. Faktisk, hvis du spiser ute på restaurant eller gatekjøkken mye, kan det spare deg for penger. Det tar litt planlegging og vilje, men får til din ideelle vekt kan være helt gratis

Planlegging

Før du begynner. vekttap plan, må du gjøre litt planlegging. Hvor mye vekt vil du miste? Ifølge Mayo Clinic, sikter for ett til £ 2 tap per uke er sunt og realistisk. Dette betyr at du må redusere kaloriinntaket med fem hundre til tusen kalorier per dag, gjennom en kombinasjon av å spise mindre og forbrenne mer. Det finnes mange gratis ressurser på nettet som vil vise deg kalori teller av mat, i tillegg til gratis nettsteder som Sparkpeople, med verktøy som hjelper deg å planlegge og spore din diett.

Mat

Finn ut hvor mange kalorier per dag må du spise for vekttap. Bruke gratis online ressurser så mye som mulig. Start å planlegge maten en uke om gangen, ved hjelp av en rekke sunne fettfattig oppskrifter. Sørg for at du får en rekke matvarer hver dag, og legge godbiter til menyen, også. Ikke sulte deg selv eller lage maten planen for harde, bare trekke noen av de verste matvarer fra ditt vanlige kosthold er ofte nok til å starte din vekttap. Planlegg å gjøre dette til en reise som tar tid, ikke en overnatting kur.

Øvelse

Du trenger ikke å delta i et treningsstudio eller helse klubben å trene. Noen av de beste og mest morsomme treningsøkter er gratis. Hvis du ikke har trent på lenge, begynne med å gå. Selv treg spasere eller korte turer kan bidra i å miste vekt. Hvis du bare kan gå et kvartal i dag, mål for en blokk og en halv neste uke. Øk din utholdenhet til du er klar for andre aktiviteter. Hvis du er i litt bedre form, ha det gøy med treningen. Spill frisbee eller ta med barna. Gå eller løpe med hunden. Gå på rulleskøyter, spille basketball, spretter en ball mot en vegg, tur i skogen, gå i trapper i en stor bygning, danse til radioen eller favoritt CDer. Alt som gjør kroppen din flytte og gjør at du svetter teller øvelse for dagen, så bruk fantasien.

Resultater

Etter hardt arbeid, fortjener du å se resultatene. Lag en oversikt til veggen din med en graf for å markere din vekt hver uke. Lag en binders kjeden, og legger til ett klipp for hver kilo du mister. Legg til en ny stiften til en design styret for hver krone eller halvparten kilo vekttap. Men du minnes tapet, ikke glem å unne deg selv for milepæler. Nye bøker eller CD-er, nye øredobber eller t-skjorter, en dag med velvære hjemme, en ny urte te smaken. Du fortjener en godbit for alle fem eller ti pounds tapt. Bare ikke gjør det noe av maten du har holdt deg unna. Mat skal ikke være en godbit lenger, bare drivstoff for kroppen din å gjøre det flytte mer.


Previous:nothing Next:tips til å hoppe starte metabolisme

Relaterte artikler


 • hvordan du finner ut kalorier for å holde vekten
 • b vitaminer for hår vekst
 • hvordan å gå ned i vekt etter dorm room kosthold
 • hvordan å øke ferritin
 • hvordan å gå ned i vekt etter martini kosthold
 • Fordelene med cornsilk
 • hvordan du skal lese og forstå mat etiketter
 • hvordan å beregne kalorier for per dag uten en kalori kalkulator
 • hvordan å gå ned i vekt med hoodia lollipops
 • hvordan å gå ned i vekt ved å spise
  Adresse:
  Postboks 7601
  1020 BERGEN
  Email: prgmea@prgmea.com