hvordan påvirker det Atkins dietten kroppen?

Skrevet av: Line Eeg oppdatert: 2012-04-10

Nedre insulinnivået

Med mangel på karbohydrater, insulin nivåer senkes. Når insulin nivåene er høye, er maten du spiser omdannes til kroppsfett, som triglyserider. Når karbohydrater er begrenset eller ikke-eksisterende, produserer du mindre insulin, og metabolismen ser for andre drivstoff til å brenne, stikke hånden ned i fettreserver.

Ketose Process

Fordi det mangler den viktigste energikilde og mer fett er ikke blir lagret, går kroppen inn i ketose, noe som betyr at den brenner fett som ikke blir fornyet av de tingene du spiser hver dag. Når kroppen forbrenner fett butikker, er ketoner utgitt, som er en naturlig appetitt suppressant også. Ketose nås ved å begrense karbohydrater til mindre enn 40 gram per dag.

Cravings Redusert

På grunn av de mer næringsrike og flavorful matvarer du kan ha på Atkins og mangel på insulin produksjonen, er din cravings redusert. Insulinproduksjon fører til at blodsukkernivået til å oppleve oppturer og nedturer, som forårsaker food cravings. Den ketoner og lavere insulin nivåer stoppe cravings, så du spiser mindre og bo fornøyd lenger. Det eliminerer også falske sult smerter.

Bedre helse

Fordi du brenner fett og rense det fra systemet, vil du føle mindre tretthet, depresjon, leddsmerter, hodepine og vil også ha forbedring i blodtrykk og kolesterolnivået. I motsetning til andre dietter, du fortsatt opprettholde god energi, og systemet balanserer ut som at stoffskiftet blir mer effektiv.

Better Sleep

Det aminosyrer fra det høye protein mat i Atkins dietten øker dopamin-reseptorer, som er ansvarlige for nytelse og tilfredshet, noe som gjør det lettere å få en god natts søvn. Noen slankere rapporterer forskjellen eliminerer middle-of-the-night food cravings de tidligere har opplevd på grunn av varierende blodsukker nivåer.

Ulempen Effekter

Du er kanskje ikke får nok fiber og andre næringsstoffer. Karbohydrater er det hjelper deg under langvarig anstrengelse, slik som langvarig fysisk aktivitet som krever høye energinivået eller lang avstand kjører. Også, fordi det endrer noen av kroppens funksjoner, som blodtrykk, kan det hende du trenger å se en lege hvis du er på noen medisiner, fordi det kan endre dosering eller påvirke tilstanden.

Når du går ut av Atkins diett og ikke klarer å holde seg på vedlikehold delen, kan du få tilbake hele vekten når du vender tilbake til å spise samme mengde karbohydrater som før. Faktisk noen slankere rapportering får mer enn de tapte da de vendte tilbake til tidligere spisevaner. Hvordan påvirker Atkins dietten kroppen din? Det avhenger av hvor strengt du avbestiller i kostholdet.


Previous:nothing Next:hvordan å kontrollere blodsukkeret gjennom kosthold

Relaterte artikler


 • ernæring sammenligning: nøtter
 • hvordan velge treningsklær
 • hvordan å balansere syre og alkaliske forming mat
 • hvordan å miste vekt i midsection
 • om grovbrød
 • hvordan få muskelmasse gjennom opplæring
 • hva du skal spise for å miste buk fett
 • hvordan du legger fiber til kosthold, herlig
 • hvordan du gjør en Moritz lever flush
 • Hva er de helsemessige fordelene av protein shakes?
  Adresse:
  Postboks 7601
  1020 BERGEN
  Email: prgmea@prgmea.com