hvordan du velger en ernæringsfysiolog

Skrevet av: Anne Marie Jensen oppdatert: 2012-04-07
En ernæringsfysiolog er en ekspert helsepersonell som jobber med mat og ernæringsvitenskap, dekker temaer som næringsstoffer mangler og sykdom knyttet til næringsstoffer og defensive ernæring. Han er godt bevandret i å manipulere næringsstoffer på en måte som bidrar til å forbedre kliniske reaksjoner på menneskelige plager. Ernæringseksperter også råde folk i ernæring, med hensyn til optimal ernæring og totale fysiske velvære.
Mange anta seg å være kompetent ernæringsfysiologer, men noen er faktisk ikke troverdig og effektiv i å gjøre sitt arbeid. Her er tips på å finne de beste ernæringsfysiolog
en.
Vurder utdanning. Den ernæringsfysiolog skal passere en samvittighetsfull og all-inclusive opplæring, for å tilby god service til kundene. Helst bør en god ernæringsfysiolog ha doktorgrad (PhD. ) eller bør holde en registrert kostholdsekspert (RD) grad. Hun må ha uteksaminert fra en skole som er kjent og godkjent for sin ernæring program.
To.
Vær oppmerksom på ernæringsfysiolog's lisensiering. Den ernæringsfysiolog bør være lisensiert før fikk tillatelse til å praktisere medisin. Oppdag hvis denne loven er til stede på det stedet der du bor, og hvis lisensen er obligatorisk. Bekreft med statens lisensiering byrå hvis ernæringsfysiolog er registrert.
Tre.
Forstå ernæringsfysiolog er grunnlaget for anbefalinger. Vanligvis ernæringseksperter gi sine anbefalinger i henhold til de mest moderne kosten retningslinjer foreslått av regjeringen. Retningslinjene publiserte for en bestemt sykdom bør også benyttes. Enkelte ernæringseksperter også gi deres resept etter å ha studert ulike forhold.
Fire.
Finn dersom de har jobbet med personer som var i samme stand som du og om resultatene var positive.

fem.
Forstå ernæringsfysiolog metoder. Ernæringseksperter har forskjellige teknikker for å behandle sine kunder. Det er omvendt, noen universelle taktikker som ber kunden om å føre dagbok over sine spise erfaringer, stille spørsmål om medisinsk historie, den nåværende tilstand, forbruk vaner og livsstil, og gir etiske støtte og genererer en individuell diett ordning.

6.
Vurder ernæringsfysiolog personlighet og ærlighet. Han bør være i stand til å samarbeide med deg og gi deg de riktige detaljene. Han bør være klar til å diskutere viktige saker i et rolig og sammensatt måte.

Tips og advarsler


 • Unngå ernæringseksperter som lover ernæringsmessig botemidler for plager. Ingen kosthold er 100 prosent sannsynlig å kurere en sykdom. Unngå ernæringseksperter som prøver å selge deg produkter, da dette gjenspeiler en interessekonflikt.


 • Previous:nothing Next:hvordan påvirker ernæring fitness?

  Relaterte artikler


 • gresskar frø fordeler
 • informasjon om rå geitemelk
 • sunt kosthold for skrumplever
 • hvordan knebøy riktig
 • Hva er mineraler brukes til i hverdagen?
 • hvordan begynne å lage slow food
 • hva enzym hjelper fordøye karbohydrater?
 • hva er centrum sølv brukes til?
 • hvordan å lage en diett plan fra maten du liker
 • hvordan få en alkalisk rens
  Adresse:
  Postboks 7601
  1020 BERGEN
  Email: prgmea@prgmea.com