acai kolon detox dietter

Skrevet av: Line Eeg oppdatert: 2012-04-14
Den acai palmetre er dyrket i Mellom-og Sør-Amerika sumper til å produsere frukt brukt i kosttilskudd for vekttap og avgiftning. Acai produkter finnes på markedet i ulike former, så det er enkelt å innlemme i kostholdet ditt. Mens de utrolige antioksidant evner er ikke nødvendigvis sannsynliggjort, er skadelige virkninger ikke identifisert heller. Men, så kontakt helsepersonell før du tar fatt på noen kolon-rensing diett å sikre at det er riktig for deg.

Hvorfor fungerer det

Ditt kolon er den delen av fordøyelsessystemet som fjerner vann og salt fra avfall før det er renset. I teorien, giftstoffer bygge opp i dette området, forårsaker dårlig helse. Mens tarmen er normalt selvrensende, kan du forenkle prosessen ved inntak av Acai å hjelpe skylle intestinal fôr og dermed fjerne giftstoffer samles. På grunn av sin relativt høye fiberinnholdet og enumettet fett, kan det også gjøre at du føler mer full, noe som resulterer i redusert matinntak og dermed vekttap.

det du gjør

Du kan finne Acai produkter som juice, pulver, tremasse, piller, eller som hele frukten. Se etter et lilla bær på emballasjen. Å ta fatt på en detox diett, redusere eller eliminere kjøtt, sukker, meieriprodukter og koffein fra dine måltider. Det er flavored som en krysning mellom sjokolade og andre bær (som jordbær, bringebær og blåbær) så ta Acai i tykktarmen detox diett akkurat som du ville i tillegg til andre frukt og rå grønnsaker-ved å blande det med andre juice eller melk for å danne smoothies. De fleste detox dietter forskrive tilslutning i 7 til 10 dager for effektivitet, og et kolon-rensing regime er ikke noe unntak.

Hva kan du forvente

Unngå sukkerholdige Acai forberedelser at mens attraktive, kan faktisk legge uønskede kalorier til kosthold og kostnadene til budsjettet. Drikk minst 10 8-oz. glass vann om dagen for å unngå dehydrering, en vanlig bivirkning av kolon rensing, noe som kan føre til hodepine og generell sykdomsfølelse. Du kan føle deg lettere og sunnere som et resultat av ditt engasjement for god helse.


Previous:nothing Next:Quaker havre ernæring

Relaterte artikler


 • tegn og symptomer på høyt kalium
 • hvordan å miste 5 pounds i en uke
 • fordeler og ulemper med de NutriSystem kosthold
 • hvordan å forberede et måltid for en diabetiker
 • Hvordan vite når du trenger å gå ned i vekt
 • hvordan kan en tynn person opp i vekt?
 • rollen av B-kompleks vitaminer
 • hva er en parasitt rens?
 • informasjon om kiwi ernæring
 • hvor å miste 15 pounds i 4 uker
  Adresse:
  Postboks 7601
  1020 BERGEN
  Email: prgmea@prgmea.com