sunt kosthold for skrumplever

Skrevet av: Catrine Blikom oppdatert: 2012-03-23
Skrumplever er en ødeleggende tilstanden. Leveren er et av de viktigste organene i kroppen. Selv med et sunt leveren, er det viktig å spise et sunt balansert kosthold. Når leveren er skattlagt, er et sunt kosthold viktig. Men hva er et sunt kosthold for skrumplever

leverfunksjon

Det er viktig å forstå den totale funksjon. leveren før du tar fatt på et sunt kosthold for skrumplever. De fleste mennesker kan forklare generelt hva hjertet gjør, hva hjernen gjør, nyrene og magen, tross alt, disse er svært viktige organer. Leverens funksjon, like viktig, er ikke så godt kjent. Leveren er kroppens store multitasker samt kroppens største indre organ. Leveren produserer stoffer som bryter ned visse fett, gjør at enkelte former for proteiner og filtre giftstoffer fra kroppen din. Når en lever har skrumplever, får sunne vev erstattet med bindevev, som begrenser funksjonen til leveren. Et sunt kosthold skal ikke legge press på leveren samtidig gir kroppen med næringsstoffer.

Anbefalt Foods

Frukt, grønnsaker og helkorn bør være grunnlaget for et sunt kosthold for skrumplever. Foods høy i fiber som brokkoli og belgfrukter er viktige for en person lider av skrumplever. En ideell middag skulle bestå av dampet brokkoli, bakt /grillet kyllingbryst og hel-korn toast med fettfattig margarin.

Foods Unngå

Foods høy i saltinnhold og høy i mettet fett er mat for å unngå . Spise store mengder protein og kalorier er farlig, det fører til at leveren til over-prosessen. Bearbeidet, pakket mat skal spises med måte på grunn av mangel på næringsstoffer og belastning på leveren under behandlingen. Ting du bør unngå er eske makaroni og ost, mikrobølgeovn middager, bearbeidet kjøtt og lignende. Mat som inneholder store mengder sukker bør unngås også.

Alkohol

Eliminerer alkohol av noe slag er viktig. Skrumplever er ofte forårsaket av alkoholmisbruk, fortsetter å drikke alkohol setter press på leveren og hemmer dens evne til å helbrede

Rådgiver

Hvis du har blitt diagnostisert med skrumplever, konsultere legen din. om kosthold endringer. Dietten er nevnt ovenfor, en med mye frukt, grønnsaker og helkorn med begrensning av salt og fett er en generell trygt, sunt kosthold for en person, men med cirrhose, kan legen din vil at du skal unngå visse matvarer helt. Å ha en lege direkte diett valg gjennom den helbredende prosessen med skrumplever er nesten like viktig som sunt kosthold.


Previous:nothing Next:rose hip te fordeler

Relaterte artikler


 • citracal bivirkninger
 • hvordan du beregner din perfekte vekt
 • Slik lavere kolesterol naturlig
 • hvordan du kan redusere kitosan
 • hvordan brenne fett raskere
 • hvordan du finner ut kaloriene du trenger å miste vekt - (menn)
 • om adapex
 • Fordelene med druekjerneekstrakt
 • øvelser som kan hjelpe sagging brystene
 • Hva er de helsemessige fordelene av Knox gelatin?
  Adresse:
  Postboks 7601
  1020 BERGEN
  Email: prgmea@prgmea.com