hvordan "øvelsen for vekttap" akkurat nå

Skrevet av: Mona Storm Nilsen oppdatert: 2012-03-26
Øvelse for vekttap? Har du vært på leting etter informasjon om hvordan øvelsen for vekttap vil fungere for deg? . En flott mulighet for deg til å lære å gå ned i vekt å trene og å komme i gang i dag

trenger Du:
En vilje til å leve sunt og en stasjon for å gå ned i vekt spiser sunt og trener regelmessig
. .


en.
Fitness betyr forskjellige ting for forskjellige folk. Sitter på en sykkel på et treningsstudio kan ikke være din ide om moro og du kan ikke bli store på den type trening, men jeg er sikker på at du kan komme opp med noen form for fysisk aktivitet som brenner kalorier du liker?

2.
Den IDEAL trening for fett tap har en kombinasjon av kardiovaskulær (aerob) trening ans styrketrening. Oftere enn ikke, er du ikke sannsynlig å feste med øvelsen lang sikt med mindre du velger aktiviteter som du liker -. Så plukker noe du liker, selv om den ikke følger retningslinjene for "tradisjonelle" vekttap programmer

tre.
Strip at fett er et program som vil hjelpe deg både bestemme gode øvelser å gjøre for å hjelpe kick start på vekttap og hva slags mat og hvor mye du skal spise for å sette din metabolisme rate for å få kommer på et svært raskt tempo. .
4
Gjøre noe er bedre enn å gjøre ingenting i det hele tatt, alle øvelse teller når det kommer til å miste vekt. Noen av dere har kanskje ortopediske problemer som begrenser typer trening du kan gjøre. Men nesten alle kan gå. Så hvis du kan gå så kom deg ut og gå. Og nesten alle kan gjøre noen form for styrketrening. Ikke fokuser på hva du ikke kan gjøre eller ikke liker å gjøre, i stedet fokusere på hva du kan gjøre og hva du ønsker å gjøre.
Fem.
Kanskje du liker ikke å bli couped opp inne hele tiden. Kanskje du foretrekker å komme ut og ta en joggetur eller en tur. Eller kanskje boksing eller kampsport høres bra for deg? Kanskje basketball eller tennis? Kanskje du liker klasser, eller yoga eller pilates? Du må huske alternativene er nesten ubegrensede, men du må gjøre noe, eller kroppen din vil svekkes.
6.
Som du øke din muskelmasse og redusere at mage av deg, du ll også få en permanent økning i hvile metabolic rate. Muscle er det som driver stoffskiftet, holder deg ung og gjør deg mer fysisk attraktivt. Andre vil legge merke til hvor god du ser, og du vil føle deg godt om hardt arbeid og et sunt kosthold du gjør for å oppnå og opprettholde dette. Ja du kan miste vekt ved diett alene, men du vil ende opp en "tynn feit person" med en svært langsom metabolisme og svært lite lean body mass. (Mest sannsynlig som alt fett)
7.
Siste ting, må du være forsiktig med hva du sier til deg selv om og om igjen fordi det har en tendens til å programmere din sub-concious sinn og vil skape ditt selvbilde. Hvis du har vært gjentatt til deg selv i årevis, "Jeg er ikke stor i øvelsen" eller "Jeg er ikke en øvelse person", som til slutt blir en del av den faktiske identiteten du kjenner. Husk at du alltid har en tendens til å oppføre seg i tråd med identiteten din for å være "tro mot deg selv".
8.
Hvis du aldri har trent tidligere konsekvent, så HVORDAN DU VET at du er ikke en øvelse person? Visste du prøve en gang raskt, og deretter slutte? Hvordan vet du ikke vil begynne å like det? det er ofte vanskelig i begynnelsen som kroppen din er opptatt justere og føles ikke bra-spesielt etter år med forsømmelse og du har latt deg selv slip fysisk. Husk det blir lettere og begynner å føle seg bedre jo mer du gjør det.
9.
For flere store informasjon om hvordan du kan trene og spise riktig kan du klikke på linken nedenfor. Du vil få en mulighet til å sette opp og starte din egen vekttap øvelsen programmet i dag.


Previous:nothing Next:hvordan komme kutte

Relaterte artikler


 • hvordan brenne fett raskere
 • hvordan få seks pack abs diett
 • definisjon av omega-3 fettsyrer
 • om tran fordeler
 • er kokos olje bra for barn?
 • problemer med xenadrine
 • hvordan få mer jern i barnets kosthold
 • dagsbehovet av vitaminer for postmenopausale kvinner
 • informasjon om acai berry
 • hvordan bli kvitt gjenstridige magen fett
  Adresse:
  Postboks 7601
  1020 BERGEN
  Email: prgmea@prgmea.com