hvordan komme kutte

Skrevet av: Anne Marie Jensen oppdatert: 2012-03-26
Det kan være veldig frustrerende når du arbeider ut konsekvent, og du fortsatt beholde den sta fettlag som skjuler alle muskler du har fått gjennom din fitness innsats. Det er ofte lettere å bygge muskler enn det er å få kuttet. Få kuttet betyr at du utsetter muskelmasse ved å fjerne overflødig fett

Du trenger:.
Amino acid supplementsAerobic og fett-brenning exercisesIncrease inntak av rå foodsEat krydret foodsEight timer sive hver nightAt øst 64 gram vann hver dayIncrease karbohydrater og fatsHerbs.


en.
Ta aminosyre kosttilskudd som hjelper eliminere og flush fett. Disse inkluderer L-glutamin, krom, L-arginin, L-karnitin og L-lysin. L-glutamin hjelper til å holde muskelvekst og er effektiv ved 5 gram per dag. Krom og L-karnitin arbeid som fett brennere og er effektiv i ca 45 mg til 3 gram per dag henholdsvis. L-arginine er en feit metabolizer og hjelper slipp menneskelig veksthormon (HGH) som bistår muskel vekst. Anbefalt dosering varierer fra 5 til 30 gram per dag. L-lysin hjelper kroppen i produksjon av protein og opprettholde muskelmasse. Opptil 15 gram L-lysin kan tas daglig for å bistå i utviklingen av lean muskel.
To.
Brenn fett med aerobic og fettforbrenning øvelser. Ifølge Mayo Clinic, kan målet ditt hjerte rate bestemmes fra trekke din alder fra 220. Å brenne mest fett, bør du trene på 70 til 85 prosent av din maksimale hjertefrekvens. Du kan teste om du er på fettforbrenningen området ved å teste pulsen mens du trener.
tre.
Stopp i midten av en høy intensitet trening og ta pulsen med to fingre på innsiden håndleddet eller mot vena jugularis på siden av halsen. Telle beats i 10 sekunder og multipliser med 60. Dette vil gi deg din hjerteslag per minutt. Øk treningsintensitet hvis du ikke er i fettforbrenningen området.
Fire.
Øk inntaket av rå matvarer som grønne grønnsaker og sitrusfrukter spesielt. Fordi sitrus øker stoffskiftet noe, har det noen fettforbrenningen egenskaper. Grønne, bladrike grønnsaker inneholder aminosyrer som fungerer som fett brennere.
Fem.
Spis mat som er krydret som Cayenne pepper, Tabasco saus, hvitløk, chilipepper, chili pulver og sennep. Alle disse sauser og krydder har thermogenic egenskaper og bidrar til fettforbrenning. Drikker grønn te og koffeinholdige drikker bidrar også til en økning i stoffskiftet, og dermed bidrar til fettforbrenning.
6.
Drikk minst 64 gram vann per dag for å skylle kroppen av fett. Studier har vist at kaldt vann kan øke metabolismen og bidra til fett tap.
7.
Få minst åtte timers søvn hver natt når det er mulig. I tillegg til å sove på en fast tid hver kveld. Kroppen trenger tid til å komme etter utarbeider å fylle opp protein butikker og bygge muskler.
8.
Reduser karbohydrater og fett vesentlig. For å redusere bloat og eliminere fett butikker, bør karbohydrater være begrenset til 25 gram eller mindre per dag. I tillegg bør fett utgjør ikke mer enn 10 prosent av det samlede kostholdet. Mettet fett bør elimineres nesten helt. Karbohydrater finnes i betydelige mengder i brød, pasta og poteter. Mettet fett finnes i bearbeidet mat, kaker, cookies og chips.
9.
Eliminer bloat ved å ta urter som har en vanndrivende effekt. The Mayo Clinic touts einer og ingefær som urte rettsmidler som fungerer som diuretika. I tillegg, fjerne overflødig salt i kosten ved å kutte ut salt mat, brus eller andre matvarer eller drikker med høye nivåer av salt.

Tips og advarsler


 • Arbeid ut tidlig på dagen for å øke metabolismen. Spis et protein fylt frokost til indusere metabolsk aktivitet hele dagen.


 • Previous:nothing Next:matvarer som har protein

  Relaterte artikler


 • hva er papaya enzymer brukes til?
 • Hva er normal natrium nivå for voksne?
 • hvordan å gå ned i vekt på vekt overvåkere
 • hvordan detox med master rens
 • hvordan å telle kalorier for vekttap
 • hva er acetyl l Carnitin?
 • b vitaminer for hår vekst
 • helsemessige fordeler av shiitake sopp
 • hvordan gjøre protein muffins i mikrobølgeovnen
 • hvordan å lage mat selv tynne
  Adresse:
  Postboks 7601
  1020 BERGEN
  Email: prgmea@prgmea.com