hvordan å miste 10-20 pounds i 2 uker

Skrevet av: Anne Brit Lystrup oppdatert: 2012-03-27
Dette er en streng to ukers diett der du vil miste 10-20 pounds i 2 uker. Dette er ikke en sult diett, men du vil være å gi deg en masse ting de fleste av oss ville aldri ha vurdert en avlat. Det er ikke rom for juksing. Du må tro og være sterk vilje fordi det er utfordrende men du vil se resultater. Jeg har gjort denne dietten fire ganger. ! Første gang var år siden å gå ned i vekt jeg hadde pakket den, og 3 andre ganger var etter at jeg hadde mine barn til å gi meg en god start på å kaste de ekstra baby pounds

trenger Du:
Hva du vil trenger er å exerscise hver dag enten det er en 20 minutters spasertur eller en sykkeltur eller i hjemmet yoga.
.
Trene trenger ikke å være ekstrem, er det uansett rutine du kanskje allerede gjelder for ditt liv, men 30 minutter en dag med aktivitet forbrenner kalorier.
.


en.
For de neste to ukene du MÅ fjerne alt av følgende matvarer fra kostholdet ditt.
Alle kullsyreholdige drikker (brus, øl, etc) , Alcahol, sauser (salt, smør, olje, ketchup, mayonaise,), Sugar (ikke engang kunstig sweetner's), Caffein, Dairy Creamer, Overflødig juice og frukt.
kaffe og te for de fleste av oss er vanskelig å gi opp, kan du unne deg en kopp (sort foretrekkes), men du kan tillate deg selv en liten mengde av meieriprodukter hvis det er for vanskelig. HUSK BARE ETT CUP. OG OGSÅ . . INGEN Rødt kjøtt . .
to.
Exerscise 30 minutter eller mer hver dag er nødvendig. Det trenger ikke å være vanskelig. En 30 minutters spasertur eller sykkeltur, stretching, eller noen rutine hvis du allerede har en. Vi gjør en fettfattig kosthold, kalorier er ikke vår største bekymring, fordi kalorier vi forbrenner. Ikke spis rikelig med kalorier, men husk vi regner fettinnhold ikke kalorier. Men brenner kalorier hjelper vekttap.
Tre.
Jeg kommer til å gi et eksempel måltid plan på hva jeg gjorde og forslag du kan bruke til å lage din egen til uke plan. Men husk vi regner fettinnhold, ikke kalorier. Hvis det ikke er en etikett på noe du spiser, har internett severdighetene du kan spørsmålet fett og kalori-innhold.
Fire.
VANN, VANN, VANN! Vann er det viktigste å drikke, er det en stor vanndrivende, kan det fylle deg opp, hydrater det deg og det er også bra for huden din.
Fem.
BREAKFAST (velg kun en fra følgende)
en bolle med havregryn, 2 egg, 1bowl av spesielle k, yoghurt, en grapefrukt
SNACKS (epler er gode fordi de øker metabolismen, har en for din midten morgen snack, og igjen etter lunsj. ) Selleri og gulrøtter du kan komme unna med å spise det meste av dagen til å fylle deg opp fordi de inneholder vann . . spis så mye du vil. Det er en utmerket natten snacks også.
6.
LUNSJ-(coose bare ett av følgende)
liten salat med, tunfisk eller en 1 /2 kopp cottage cheese, lite stykke grillet kylling (TIL SESONGEN IT DU KAN BRUKE balsamico eddik og pepper, MEN NO bandasjer), Dampet broccolie med hvit ris, en mager lomme eller en vekt overvåkere frossen måltid. (Ettermiddag snack igjen. . Et eple eller cellery og gulrøtter)
7.
Middag i utgangspunktet ER DET SAMME SOM lunsjmeny.
Til middag kan du kanskje prøve et stykke grillet kylling eller fisk med alle typer grønn grønnsak som et annet forslag. Husk all maten du skal spise vanlig, vil det smake tørt, men du vil få bruk for det etter den første uken. Det er ok å erstatte måltider med frosne kosthold måltider og kan gjøre deg lykkeligere, fordi de har litt mer smak. ENDELIG-no spise etter 19:00.

Tips og advarsler


 • JUST AN PRØVE på min diett, er ikke dette KOSTHOLD du må følge.
 • to egg til frokost, salat til lunsj med pepper eller vinagrette ELLER Weight Watchers MÅLTID, noen ganger en SWEET poteten (de er store SWEET og fylling). Til middag Jeg hadde enten A FROSSEN MÅLTID, eller grillet chiken med dampet BROCCOLIE ELLER en salat med kylling. Jeg spiste en APPLE om dagen, og selleri og gulrøtter MYE. MY en kopp kaffe jeg drakk SVART OG MY ONLY annen drikke var vann . . . . jeg gikk 30 minutter om dagen . . . Jeg var streng og rutine og til slutt jeg mistet 15 pounds.
 • PLEASE IKKE følger denne dietten HVIS DU ER hypoglykemisk eller diabetikere, er det visse mengde karbohydrater og sukker for å holde i systemet. Jeg er ikke en ernæringsfysiolog, bare en person som fulgte en diett med resultater hver gang.
 • tror ikke VEKT wont COME BACK Når du begynner å overspise eller unne raskt på igjen. HVIS DU er ute etter en Quick Vekttap DETTE ER DET, SÅ DU KAN ENDRE ANNET TILBAKE I DITT LIV TIL holde vekten av. LABELS og moderasjon


 • Previous:nothing Next:hvor å miste vekt uten diett eller trening

  Relaterte artikler


 • wieght tap tips for tenåringer
 • hvordan få mer vitamin A i kosten
 • hva er effekten av å spise sunt?
 • hvordan du miste vann vekt på en dag
 • hvordan å gå ned i vekt ved hjelp av en George Foreman grill
 • å spise sjokolade og ikke opp i vekt
 • hva er en parasitt rens?
 • problemer med xenadrine
 • er kokos olje bra for barn?
 • hvordan du får helsemessige fordeler av frukt
  Adresse:
  Postboks 7601
  1020 BERGEN
  Email: prgmea@prgmea.com