hva er hvete bakterie olje?

Skrevet av: Catrine Blikom oppdatert: 2012-03-20
Hvetespirer er embryoet til en hvete bær (kernel) og danner om lag 2,5 prosent av den totale bær. Hvetekli (frøet coat) former 14,5 prosent og stivelsesrik stivelse skjemaene 83 prosent. Kommersiell hvetespirer er et biprodukt av fresing av stivelse til å gjøre hvitt mel. Hvetespirer olje er expeller presset fra hvete bakterie eller løsemidler ekstrahert med aceton, heksan eller metanol. Oljen blir så filtrert, degummed, bleket og deodorized. Det er solgt som helse-mat eller som dyrefôr supplement.

Du trenger:
Water ozonatoren (corona-typene er den mest effektive) Air diffuser (helst glass eller en kjemisk nøytralt materiale) Glass container

Olje Innhold

. hvetespirer olje er høy i to essensielle flerumettede fettsyrer som ikke kan syntetiseres i kroppen og må forbrukes i kosten, linolensyre og linolsyre. Linolensyre reduserer kolesterolet og reduserer risikoen for hjertesykdom. Linolsyre er en forløper til prostaglandin hormoner, noe som motvirker betennelse.

Advarsel

Den flerumettede fettsyrer i hvetespirer olje er ustabile, betyr at de vil oksidere (obligasjonslån med oksygen) og blir harsk i løpet av tre dager hvis ikke oppbevares i kjøleskap i lufttette beholdere og skjermet fra lys. Fettsyrer er kjeder av karbonatomer med obligasjonslån nettsteder for hydrogenatomer på begge sider. En flerumettet fett har mer enn ett ledig område der en hydrogen kan limes, men er det ikke. Mettet oljer, slik som smør, og mono-umettede oljer, som olivenolje, er stabile ved romtemperatur, noe som betyr at, i motsetning hvetespirer olje, de er trege til å oksidere og treg å harskne.

Ernæring

Wheat germ oil har høyest vitamin E innhold av vegetabilsk olje, så høyt som 2500 mg (0,09 gram) per kilo (35,27 gram) av olje. Den anbefalte daglige inntak av vitamin E for voksne er 15 mg. Vitamin E er en antioksidant, som betyr at det kan donere ett elektron til å nøytralisere frie radikaler (oksider eller peroksider med svært reaktive uparrede elektroner), noe som kan skade levende celler. Vitamin E i hvete bær spiren hindrer også harskning mens frø er sovende. En Missouri Botanical Garden Bulletin i januar 1921 bemerket at testing 16 år gamle hvete frø hadde gitt en 8 prosent spiring rente, men etter år 30 av spiring prisen var lik null.

Flour

The US Food and Drug Administration krever at produkter som markedsføres som "hel hvete" har den samme andelen av bakterie, kli og stivelse som levende frø gjør. Olje i kimen gir fullkornsprodukter en hyggelig "nutty" smaken, pluss en høyere vitamin og mineral-innhold enn hvitt mel produkter har. Hele hvetemel har en holdbarhet på seks måneder til ett år da holdt tett tillukket og nedkjølt. Til sammenligning har bleket og befestet hvitt mel en holdbarhet på åtte måneder da holdt i et kjøkkenskap i romtemperatur eller ett år i kjøleskap.

Økologisk

Organisk uraffinert hvetespirer olje er mørk brun i fargen og lukter og smaker av hvete kjernen. Hvis ikke nylig kaldpressede med en expeller prosess og umiddelbart nedkjølt, kan uraffinert olje bli harsk etter når den når markedet. Når nøye lagres i en lufttett beholder, beskyttet mot lys og kjøling, hvetekim oljen har en holdbarhet på inntil to måneder.


Previous:nothing Next:hvordan du kan redusere fett på magen

Relaterte artikler


 • hvordan du miste vekt ved hjelp av hypnose
 • kalium overdose symptomer
 • hvordan man skal oppnå grønn te vekttap
 • fase 2 dietten supplement bivirkninger
 • hvordan å øke metabolismen med trening
 • hvordan beregne bmi i metriske enheter
 • hvordan du bruker en vita mix
 • effektene av å spise sunt kafeteria lunsjer på barna
 • definisjon av omega-3 fettsyrer
 • hvor å fjerne cellulitter og unngå svindel
  Adresse:
  Postboks 7601
  1020 BERGEN
  Email: prgmea@prgmea.com