virkningene av energi piller

Skrevet av: Line Eeg oppdatert: 2012-02-27
Energy piller er ofte søkt ut som en måte å hjelpe takle lite eller ingen søvn eller å bistå i å miste vekt raskt. Disse pillene bruker en kombinasjon av koffein, vitaminer og urter for å hjelpe deg med raskt å oppnå fysiske mål, eller for å kunne bekjempe sove for en kort tid

Positive effekter

Svært ofte effekten av en dose av energi piller er å gi den samme mengde energi som flere kopper kaffe. Den urter i energi-piller kan øke hastigheten på stoffskiftet, slik at du kan miste vekt enklere. En annen effekt av energi piller er at de kan hjelpe musklene få i massen raskt i tillegg til normal vekt trening. Studenter og voksne også bruke piller for å holde dem våkne når de ikke har tid som kreves for å sove. Når de er tatt i henhold til instruksjonene, kan energi piller effektivt holde deg våken i lengre perioder av gangen.

Negative effekter

Bruk av energi piller, spesielt over lang tid, kan noen ganger føre til negative bivirkninger. Energy piller inneholder store mengder koffein som kan føre til at pulsen til å stige raskt og i noen tilfeller bo forhøyede nivåer som kan være farlig. Den forhøyet puls forårsaket av energien piller kan føre til hjerteinfarkt eller hjerneslag. Tegn til hjerte problemer forårsaket av energi-piller inkludere forhøyet puls, pustevansker, kvalme og svimmelhet. Alle som bruker energi piller og opplever disse negative bivirkningene bør straks oppsøke lege.

Helse Fordeler

Ta energi piller på en lav dose på regelmessig basis kan gi et nødvendig energitilskudd gjennom hele dagen. De positive effektene av energi piller er ofte langvarig, slik at du kan bare ta et minimum av piller for å oppnå positive effekter, spesielt når de tar pillene over en lengre periode. Energi piller også kan bistå i å øke stoffskiftet, slik at du kan miste vekt på en raskere hastighet enn med trening og kosthold alene.

Helserisiko

Det er mange helsemessige risikoer forbundet med hyppig, langvarig bruk av energi piller inkludert hjerteinfarkt, hjerneslag, pusteproblemer, og muligheten for koffein forgiftning. Andre helserisiko inkluderer arteriell skade og hodepine. Risikoen forbundet med bruk av energi piller er lett unngås ved å ta kun den anbefalte doseringen av produktet, og ikke kombinere bruken av energi piller med andre koffein-baserte stoffer som kaffe, energidrikker og brus som kan samhandle med ingrediensene i energien piller for å høyne helserisiko.

Efedrin

For flere år i Food and Drug Administration gjorde produksjon og distribusjon av energi piller som inneholder stoffet efedrin ulovlig i USA. Efedrin ble antatt å være årsaken bak mange hjerte-dødsfall led av brukere av energi piller. Mer nylig FDA har begynt å tillate bedrifter å gjenoppta produksjonen av efedrin-relaterte energiprodukter med en lavere dosering av stoffet.


Previous:nothing Next:hvordan du bruker orovo detox

Relaterte artikler


 • hva er en ECA stack?
 • typer baby melk
 • hvordan du leser en ernæring etikett
 • hva er papaya enzymer brukes til?
 • hvordan å lage en diett plan
 • virkningene av magnesium mangel
 • Hva er normal natrium nivået for en person?
 • matvarer med vitaminer for å lindre leddgikt symptomer
 • fakta om acai berry
 • hvordan beregne bmi i metriske
  Adresse:
  Postboks 7601
  1020 BERGEN
  Email: prgmea@prgmea.com