om eple cider eddik og vekttap

Skrevet av: Tone Paulsen oppdatert: 2012-02-27
Eple cider eddik, en gammeldags folk middel, har gjort et comeback de siste årene, touting evner å aide i mange plager fra diabetes til vekttap. Eple cider eddik har blitt brukt i århundrer til matlaging, rengjøring og saltlaken. Med den nylige trender leve sunt og hjem rettsmidler, eple cider eddik har fått folks interesse for sine evner til å hjelpe til med vekttap

Historie

Earthclinic. com finner eple cider eddik har eksistert i århundrer og er laget av most epler som får lov til å gjære. På 1950-tallet, ble eple cider eddik populært på grunn av publiseringen av boken "Folk Medicine: A Vermont Doctor's Guide to Good Health" av DC Jarvis. Dr. Jarvis mente eple cider eddik kan gjøre alt levende sunnere. Han kjente eple cider eddik inneholdt akkurat den rette mengden av kalium, noe som er viktig å leve sunt ting. Dens popularitet har fortsatt i dag på grunn av alternativ medisin praksis.

Vekttap

Det finnes få studier som dokumenterer hevder at eple cider eddik vil hjelpe til med vekttap. Apple-cider-eddik-benefits. com sier at, på grunn av pektin, som er vannløselig og finnes i epler, hjelper eple cider eddik fylle magen og undertrykke appetitt og cravings. Den støtter disse påstandene fra studier utført av Lund Universitet, som ligger i Sverige, der deltakerne tok eplecider eddik i flytende form før måltider.

Andre fordeler for Weight Loss

Apple-cider-benefits. com også finner at eddiksyre i eple cider eddik hjelper kroppen slipper jern i maten man spiser. Dette øker oksygen og energi kroppen produserer, noe som resulterer i større vekttap. Det er også følte for å skape en bedre følelse av velvære når noen tar eple cider eddik på regelmessig basis, noe som oppmuntrer til mer aktivitet, og dermed kutte ned på stress-relaterte spising og økende aktivitet. Eple cider eddik forbedrer også fordøyelsen ved å bryte ned fett som kan forbli i fordøyelseskanalen.

Hensyn

Fordi det ikke har vært mye forskning for å dokumentere eple cider eddik og vekttap, det er ikke en anbefalt mengde å ta for å hjelpe til med vekttap. Katherine Zeratsky, RD, LD, en Mayo Clinic ernæringsfysiolog, advarer om at kjepphest dietter som å drikke eplecider eddik før måltid kan foreslå raske og enkle resultater, men det er ikke en magisk diett som vil miste de pounds. Den beste måten å gå ned i vekt er å spise en lav-kalori diett og får regelmessig mosjon.

Advarsel

Apple cider eddik er veldig sure og harde. Det kan skade vev i halsen og munnen, og erodere emaljen på tennene dine hvis ikke fortynnes med vann eller tas i tillegg form. Zeratsky legger til at eplecider eddik kan samhandle med visse medisiner som diuretika, og øke risikoen for kalium tap. Snakk med legen din om blant annet eple cider eddik i vekttap plan før du begynner å ta det på daglig basis.


Previous:nothing Next:hvordan å øke metabolismen ved å spise mer

Relaterte artikler


 • hvordan å senke kolesterolet ved å endre kosthold
 • grønn te og ingefær fordeler
 • soyamel erstatning drikke
 • hvordan å velge riktig mat å gå ned i vekt
 • om grovbrød
 • informasjon om ernæring for laks
 • hvordan du kan øke stoffskiftet raskt
 • hva er l fenylalanin?
 • hva er den ernæringsmessige verdien av hvitløk?
 • hvordan du bruker rå cacao nibs for god helse
  Adresse:
  Postboks 7601
  1020 BERGEN
  Email: prgmea@prgmea.com