hva er en komplett flytende diett?

Skrevet av: Mona Storm Nilsen oppdatert: 2012-02-08
En full flytende diett er en som består strengt av væsker. Du kan drikke te, fersk ekstrahert frukt eller grønnsaksjuice eller pulverisert frukter i en tynn "slush", eller nippe til klare supper.
Grunnen til at folk går på en full flytende diett er å gå ned i vekt eller å gjøre en rettet avgiftning program som inkluderer drikke urtete som løvetann blad, Buckthorn root, gul dock eller burdock.
På 1970-tallet, var Master Cleanse, en brus laget av sitronsaft, lønnesirup og cayennepepper, et populært raskt å gå ned i vekt og rens.

Identification

Hvis du er interessert i forbruker en full flytende diett for mer enn en dag,. konsultere legen din.
Liquid dietter inkluderer bare drukket vann og te som peppermynte, kamille eller detox te med Senna blad og Cascara Sagrada å rense kolon.
For å opprettholde en flytende diett for mer enn noen få dager, bør du vurdere en juice diett bestående av frukt og grønnsaker behandlet gjennom en kraftig juicer. Du vil få vitaminer og mineraler fra disse matvarene uten fiber, noe som gjør dem enkle å absorbere.
Clear vegetabilske kjøttkraft kan gjøres ved å kutte opp flere typer grønnsaker og kokende i en gryte med 4 til 5 kopper av filtrert vann for en time. Strain og drikke hele dagen.

Typer

Enkelt flytende dietter består av vann og urtete. Dette er den korteste dietter, som kroppen ikke mottar noen ernæring og dette gjøres best under en lege omsorg.
Liquid dietter som inkluderer frisk frukt og grønnsaker gjør gir vitaminer og mineraler, og kan gjennomføres i flere dager for friske mennesker.
Forbruker avrusning te som gul dock, Burdock root eller rødkløver vil ha en rensende effekt på tarmen og andre indre organer.

Funksjon

Den primære funksjonen til full flytende dietter er å lette byrden av fordøyelsen på kroppen ved ikke å konsumere noen solid mat. Når du spiser fast føde, må enzymer bli produsert for å fordøye mat. Magen må produsere saltsyre (HCl), og avfallet er oppstått.
Consuming en flytende diett omgår disse prosessene eller involverer dem bare minimalt. Dette vil gi fordøyelsessystemet en sårt tiltrengt pause for mange mennesker som overspise eller ikke tygge maten godt.
Ved å produsere mindre avfall, kan kroppen "rent hus" og fjerne avfallet den allerede har i "lagringsplass "i tykktarmen.

Fordeler

Folk mister vekt på en flytende diett. Dette er ofte vann vekt, men hvis væsken rask er for mer enn 10 til 12 dager, kan vekttap være mer permanent.
Som følge av avgiftning, mange rapporterer at mindre huden blemishes rydde opp, og de er i stand til å rense kolon nøye om de spiser avgiftning te.

Misforståelse

Det er ikke hensiktsmessig å drikke kun vann i lengre tid da dette er generelt for tøffe for folk flest. De som gjør vil ofte utvikle hodepine og tretthet, og kan bli forstoppet, siden de ikke er tidkrevende fiber til å flytte sin avføring.

Forebygging /løsning

Under enhver væske raskt, er det viktig å ha minst en, hvis ikke to eller flere, daglig avføring. Drikk detox te med senna blad, Cascara Sagrada og andre urter for å flytte innvollene.
Ellers vil du ikke renser skikkelig og flytende diett blir mot sin hensikt. Du kan føle deg mer giftig.


Previous:soya og skjoldbrusk sykdom Next:om ernæring supplement pulver

Relaterte artikler


 • hva er vitamin Q10?
 • om kombucha te og vekttap
 • hvordan lavere kolesterol med mat
 • hva slags mat har vitamin B17?
 • metabolisme booster mat
 • hvordan ta folinsyre for å redusere tidlig fødsel
 • om Cambridge kosthold
 • hvordan å kurere en bakrus med fet mat
 • farene ved l-karnitin
 • om CoQ10
  Adresse:
  Postboks 7601
  1020 BERGEN
  Email: prgmea@prgmea.com