om Cambridge kosthold

Skrevet av: Catrine Blikom oppdatert: 2012-01-27
Det er anslått at i USA, er omtrent en av fem personer tunge nok til å bli klassifisert som overvektige. Som fedme øker, så gjør helsemessige bekymringer. En måte at folk søker for å gjenvinne deres helse, er å miste overflødig vekt, og dette gjelder selv om hvor mye vekt som må være tapt er ikke store nok til å merke en person som overvektige. Slanking er alltid en populær måte å prøve å gå ned i vekt. En diett som folk kan prøve er Cambridge dietten

Definisjon

The Cambridge kosthold er et svært lavt kaloriinntak. Den tilbyr planer som starter så lavt som kun 415 kalorier om dagen, og som går opp til bare 1500 kalorier om dagen. Dietten er fremmet som sunn til tross for den ekstreme restriksjoner i kaloriinntak skyldes at kostholdet matvarer som inngår i Cambridge dietten er ment å inneholde 100 prosent av RDAs for vitaminer, sporstoffer og mineraler.

Foods

Mye av Cambridge dietten består av pulver. Disse pulver kommer i individuelle poser, og de kan brukes til å lage supper, milkshake og andre retter. Dietten inneholder også sjokoladedekkede måltid barer, mousse og grøt. Alle produkter som tilbys i Cambridge kostholdet kommer i forskjellige smaker som kan møte smak av den enkelte.

Fremgangsmåte

Rådgivere og talsmenn for Cambridge dietten anbefaler at, når du bruker dietten, brukerne følger fire kosttilskudd trinn. Disse trinnene omfatter forberedelse (klar for kosthold i en sunn måte), vekttap (Shedding overskytende pounds), stabilisering (nådd et punkt der vekten ikke svinger opp eller ned og er frisk) og vedlikehold (holde av pounds tapt) .

Metoder

The Cambridge dietten kan brukes på to måter. Den kan brukes som eneste kilde til det daglige kosthold, eller du kan kombinere det med andre matvarer, og da du ikke vil miste vekt så fort. Hvis du velger å gjøre Cambridge dietten din eneste ernæring kilde, må du forbruke minst tre porsjoner av Cambridge kosthold mat per dag og har fire halvlitere med væsker, og du må introdusere vanlig mat igjen etter en måned.

Forholdsregler

Visse personer skal ikke ta fatt på Cambridge dietten på grunn av helserisiko. De med medisinske tilstander som diabetes og graviditet, for eksempel, bør ikke prøve diett på grunn av metabolsk /kalori behov. Noen personer som er på medisiner som litium kan prøve bare enkelte programmer i Cambridge dietten (dvs. de programmene som omfatter mer enn 1000 kalorier per dag). I tillegg, hvis du tar medisiner, bør du rådføre deg med legen din først, siden en reduksjon i kalorier kan ha en innvirkning på hvordan et medikament dose påvirker kroppen din.

Restriksjoner

Fordi Cambridge dietten er en svært lav kalori diett, bør enkelte matvarer og drikke ikke forbrukes når du følger dietten. Disse omfatter alkoholholdige drikkevarer eller frukt juice som inneholder sukker. Milky te og kaffe også ikke er anbefalt.


Previous:soya og skjoldbrusk sykdom Next:Hvordan påvirker alkohol kolesterol?

Relaterte artikler


 • hvordan å gjøre bruk av ernæringsmessige gjær
 • Hva er fordelene med å spise soya nøtter?
 • pro & ulemper med fiskeolje kapsler
 • hvordan å forberede et måltid for en diabetiker
 • muskeldefinisjon dietter
 • hvordan å undertrykke appetitt for raskere vekttap
 • hvor å miste vekt gjøre husarbeid
 • fordelene med linfrø olje på huden
 • definisjon av metabolitter
 • hvordan å makulere fettet og få en gal six-pack
  Adresse:
  Postboks 7601
  1020 BERGEN
  Email: prgmea@prgmea.com