hvordan du kan redusere vekten

Skrevet av: Anne Brit Lystrup oppdatert: 2012-01-21
For å redusere vekten det første du må gjøre er å bestemme at du skal følge gjennom. Det er ikke noe poeng i å starte en vektreduksjon plan og slippe ut i en måned eller mindre. Ingenting er skjedd når du gjør dette, og det er også hardt på kroppen å ta det opp og ned som en yo yo
en.
Det er mange mennesker som sier at de ønsker å vite hvordan du kan redusere vekten, men likevel når de finner ut hvordan de ikke gjør det. Jeg kan ikke forestille meg i denne dag og alder at alle ikke vet hvordan du kan redusere vekten, fordi kunnskap om hvordan det gjøres er overalt.
Derfor er det ikke at folk ikke har kunnskap, så vi vet det må være en annen grunn. Jeg antar at alle har sin egen grunn enten det er latskap, mangel på disiplin, mat avhengighet eller hva. Jeg tror en av de viktigste grunnene er at de ikke har gjort å miste vekt prioritert.
To.
Å gå ned i vekt må du gjøre det til en prioritet. Med andre ord, kan du ikke blåse av treningsøkter og spise riktig. Som vi alle vet det er hva og hvor mye du spiser pluss regelmessig mosjon som avgjør vektreduksjon eller vektøkning. Med andre ord, får du overflødig kroppsfett fra å spise for mye mat og ikke får nok aktivitet eller trening.
Så langt vet vi at å redusere vekten det må bli et prioritert og først da vil du miste det. Men du må også være sikker på at det ikke vil komme tilbake, så en livsstilsendring er det som fungerer ikke slankepiller og eller kjepphest dietter.
tre.
Når du har gjort deg for at du kommer til å redusere vekten så du trenger vekttap verktøy som en kalori kalkulatoren til å holde styr på kalorier. Så du begynner å redusere kalorier 300-500 om dagen til du når 1500 og ikkje mindre enn 1200. Samtidig deg opp aktiviteten gjør noe du liker, slik at du vil gjøre det regelmessig.
En god aerobic fitness video er et bra sted å starte eller gå som du kan gjøre hvor som helst når som helst. Hvis du i tillegg kan få en partner som en venn eller familiemedlem til å bli med i den vil bidra til å holde deg motivert og ansvarlig.
Hvis du velger å delta i et treningsstudio så en kombinasjon av vekttrening og cardio fungerer best for å få muskler, og også trene hjertet. Jo mer muskler du har jo bedre, ettersom muskler forbrenner kalorier, og vil også øke metabolismen.
Fire.
Det er også anbefalt å holde måltider i rute og å spise flere små måltider om dagen, i motsetning til større enere og drikk rikelig med vann. I tillegg utarbeide lav cal, lite fett snacks å ta med deg til jobb eller hvor enn du går. Husk permanent endring er målet.
Når du har en daglig vekttap planen du trenger ikke å spørre eller lure på hvordan du kan redusere vekten lenger, men vil være å fortelle andre hvordan du gjorde det. Du vil bli den går til person for råd om vekttap!
slutt, er all den informasjonen du vil ha på vektreduksjon rett her på nettet å sjekke ut flere ressurser nedenfor om holde seg i form og spise riktig.


Previous:soya og skjoldbrusk sykdom Next:hvordan du kan få fiber du trenger i det daglige kostholdet

Relaterte artikler


 • mat høyt på arginin aminosyrer
 • hvordan å gå ned i vekt med urtete oppskrift
 • informasjon om ernæring av ris
 • fordelene av jern supplement
 • hvordan vet hvor mange kalorier bør jeg spise
 • matvarer som øker libido
 • hvordan trene for å miste buk fett på bare 30 minutter om dagen uten å gjøre sit ups
 • hvordan ta kalsium
 • hvordan å drikke vann hver dag
 • hva er egenskapene til glukose?
  Adresse:
  Postboks 7601
  1020 BERGEN
  Email: prgmea@prgmea.com