hvordan du kan redusere kroppsfett uten å miste vekt

Skrevet av: Lisbeth Bøe oppdatert: 2012-01-18
Det er ca 3500 kalorier i ett halvt kilo kroppsfett. For å forbrenne en kilo kroppsfett, må du brenne minst 3500 overflødige kalorier. Når du prøver å opprettholde en viss vekt, men kvitte seg med kroppsfett, er det en fin balanse. Du må brenne fett, men opprettholde og med øke muskelmasse for å oppnå dette resultatet. Her er hvordan det gjøres
en.
Eliminere mettet fett fra kosten fullstendig. Hvis du planlegger å brenne fett, har du først slutte å ta det inn i systemet ditt. Mettet fett finner du i prosessert mat, fet biter av kjøtt, supper og kremer. Les alle etiketter for å sikre at produktet du forbruker har null mettet fett. Begrens umettet fett til under 10 gram per dag også.
To.
Spis mye proteiner og lite karbohydrater. Dette vil bidra til lavere triglyserider i blodet som bidrar til fett. Inkluderer fisk, magert kjøtt og egg. Ikke bruker poteter, ris, pasta eller brød. Overskytende karbohydrater omdannes til sukker, som så blir fett. Hold karbohydrater til mindre enn 20 gram per dag hvis mulig. Legg til høy mengder rå matvarer i kostholdet ditt også.
Tre.
Konsumere store mengder protein for å opprettholde muskelmasse. For en mann, holde kalori teller på 2500-3000 kalorier per dag. For en kvinne dette antallet bør være 2000-2500. Hvis du trener mye, bør du øke kalori inntaket.
Fire.
Tren med tunge vekter for å øke muskelmasse. Muskler veier mer enn fett. Jo mer muskler du har, jo mer vil du veie. Løfte tunge vekter i 8 til 10 reps i stedet for lettere vekter i 12 til 15 reps for å øke muskelmasse. Gå til svikt (kan ikke løfte lenger) for å legge mer muskulatur. Nedgang cardio arbeid og øke vekttrening øvelser.
Fem.
Ta fettforbrenningen kosttilskudd. Ta en kombinasjon av kreatin, glutamin, arginin, l-karnitin, og l-lysin. Disse er fett brennere og protein synthesizere. De vil hjelpe deg å opprettholde muskelmassen og vekt, men oppfordrer fettforbrenningen. I tillegg drikker grønn te. Grønn te har fettforbrenning egenskaper.
6.
Drikk minst 64 gram vann daglig. Vann vil bidra til å skylle fett ut av kroppen. Det vil også bidra til å levere de nødvendige næringsstoffer til kroppens systemer og bistå i vitamin og mineral assimilering.


Previous:soya og skjoldbrusk sykdom Next:dagsbehovet av vitaminer for postmenopausale kvinner

Relaterte artikler


 • om rå mat dietter
 • hva er konsekvensene av å ikke spise sunt?
 • intestinal parasitten behandlinger
 • hvor å miste melken i vekt
 • hva er sitrus aurantium?
 • informasjon om ernæring av ris
 • Slik starter en mat logg
 • å spise lav carb som en vegetarianer
 • Hva er fordelene med flaxseeds?
 • som kalde frokostblandinger kan diabetikere spise?
  Adresse:
  Postboks 7601
  1020 BERGEN
  Email: prgmea@prgmea.com