hvordan du får sexy kurver

Skrevet av: Lisbeth Bøe oppdatert: 2012-01-20

For mange kvinner, prøver å få vekt er ikke bare skremmende, men svært utfordrende. Ja. Jeg sa økende vekt og kvinner i samme setning.
Med alle de vekttap programmer og regimer der ute, undervekt eller ultra magre kvinner som ønsker å få noen friske pounds kan funnet det utfordrende å gjøre det fordi 1) det er ikke mye informasjon der ute for kvinner og forsvarlig vektøkning ressurser eller støtte grupper og 2) den informasjonen tilgjengelig er mer rettet mot menn og kroppsbygging.
Men trygg på at du ikke er alene i kamper og kan få vekt til tross for dårlige matvaner, en overaktiv metabolisme, og genetikk.
De store tre MÅ GJØRE ER som vil sikre en sunn vektøkning er å 1) tro at du kan forandre kroppen din til tross av dine tidligere feil, eller hva andre har fortalt deg om kroppen din.
Stopp kritisere deg selv, og sammenligne den andre kroppen til andre kvinner. Selv om dette kan være vanskelig å gjøre, trenger du å komme inn i vanen å elske kroppen din for hva den kan gjøre i stedet for å konsentrere seg om den såkalte feil. Husk loven om tiltrekning. Hva du fokuserer på hele tiden skal vedvare. Så fokus på helse og styrke kroppen din uten press.
Slutt, meditere på hva du vil kroppen din til å se og føles ut som. Ta 5-15 min per dag visualisere hva vekten du ønsker å være. Igjen, loven om tiltrekning. Kontinuerlig være i en ånd av takknemlighet for helsen til kroppen din (uansett hva staten kan det være i)
en
. . Center du diett rundt fullkorn baserte matvarer. Legg til fiber /folsyre til kosthold og spiser høy kvalitet vitamin 1-2 ganger daglig.
Drikk 3-4 glass melk per dag. Studier har vist undervektige kvinner har høy risiko for benskjørhet og osteoporose senere i livet. Dette betyr at du er kalsium og vitamin D mangelfulle.
to.
Consume flere gode karbohydrater som poteter kledd opp med din favoritt pålegg (ost, rømme, tomater, ect). Fokus på å kle opp alle dine matvarer med frisk frukt og krydder.
Stedet for å fokusere på kalori inntaket, fokus på å sette riktig mat i kroppen din som du er mangelfulle i.
tre.
Ikke hopp over måltider. Prøv å spise mellom 4-6 måltider per dag. Lunsj og middag bør være den største måltider for dagen. Det andre skal fylles med høy kalori sunn snacks som nøtter, fiken, og næringsrikt frukt smoothies.
Legg vektbærende excersise på dagen. Velg å trene 30 min 3-4 ganger i uken. Se etter motstand og core trening videoer og bøker, samt yoga og pilates for å øke fleksibiliteten i lemmene en
Øk omega 3 fatty acid eller fiskeolje inntak. Spis mer mat høy i omega 3 som det vil redusere mangler i kroppen og sørger for en mer curvier utseende.
 

9 1 2


Previous:soya og skjoldbrusk sykdom Next:hvordan man skal oppnå grønn te vekttap

Relaterte artikler


 • Fordelene med en slankende belte
 • hva er daglig detox urte te?
 • hva er en triglyserid består av?
 • gjør man trenger å ta vitaminer?
 • bivirkningene av Wu-lange te
 • hvordan å øke hastigheten på skjoldbruskkjertelen
 • hvordan å lage en lav fett dessert (fersk mango iskrem)
 • hvordan å miste armen fett hjemme
 • hvordan kosthold riktig måte
 • grunner for uønsket vekttap
  Adresse:
  Postboks 7601
  1020 BERGEN
  Email: prgmea@prgmea.com