hvordan å holde seg til dietten din og gå ned i vekt

Skrevet av: Mona Storm Nilsen oppdatert: 2012-01-21
De fleste av oss kan gå ned i vekt, men kan vi holde den av? Vi har sett selv de mest populære kjendis's mislykkes i sine dietter og vektkontroll programmer. Hva er hemmeligheten for å holde vekten av og holde seg til planen? Jeg har aldri vært seriøst over vekt, men som voksen har jeg funnet det å være en utfordring å holde vekten under kontroll. Her er noen triks som har fungert for meg
en
Bli kjent med deg selv:!. . Hva er dine styrker? Hva er dine svakheter? Vet du hva din idealvekt bør være? Hva om din BMI? Hva får deg til å spise for mye og ikke holde seg til en plan? Vet du når du er skikkelig sulten?
To.
Journal matinntaket: Jeg vet at jeg ikke innser hvor mye mat som jeg spiser. Jeg må skrive det ned. Journalføring gir meg en følelse av balanse.
Tre.
Mental Beredskap. Jeg må sørge for at jeg er i balanse hele veien rundt. Det er noen ganger vanskelig for meg å holde min vekt under kontroll når jeg er stresset, eller når jeg er opprørt med et familiemedlem. Jeg må sørge for at jeg er sosialt, åndelig, økonomisk i balanse. Jeg må jobbe med alle disse tingene på samme tid å være effektiv med min vekt kontroll.
4
Tilgi deg selv:. Vi har alle tider og dager der utfordringen er bare for mye. Vi må være i stand til å tilgi oss selv og lage en plan og så holde seg til det igjen.
Fem.
Planlegg for uventede anledninger. Hva skal du spise på tante Susie bursdagsselskap eller at fabelaktige alt du kan spise grillmat at onkel Ron setter på hvert år.


Previous:soya og skjoldbrusk sykdom Next:å spise sunt for rask vekttap (på budsjett)

Relaterte artikler


 • hva er mangostanfrukten?
 • hvordan å senke kolesterol naturlig
 • whey protein næringsinnhold
 • ernæring informasjon: avocado
 • hva er farene ved raske vekttap?
 • hva er den ernæringsmessige verdien av hvitløk?
 • hvordan få voksne til å spise grønnsaker, frukt og ned i vekt
 • hvordan lagre kalorier på hvert måltid
 • hva er vanlig slanking pillen ingredienser?
 • pro & ulemper med fiskeolje kapsler
  Adresse:
  Postboks 7601
  1020 BERGEN
  Email: prgmea@prgmea.com