hvordan å bli vegetarianer

Skrevet av: Anne Marie Jensen oppdatert: 2012-01-18
Så du tenker på å bli vegetarianer? For noen kan det være enklere enn andre, men det er ingen tvil om at det er en utfordring for alle-spesielt de som vokste opp å spise kjøtt, og nå ønsker å gjøre en endring. Bli en vegetarianer kan være en av de beste avgjørelsene du noen gang gjøre, og en av de mest givende

Du trenger:.
Utholdenhet
Support.
Veggis Foods.


en.
Gratulerer, du vurderer det første skrittet for å bli vegetarianer. Først er det godt å utdanne deg selv. Finne ut hvor kjøttet VIRKELIG kommer fra. Ved å gjøre noen undersøkelser, og ser undercover undersøkelser på fabrikken gårder, kan det virkelig stivne din beslutning om å bli vegetarianer, og du vil til slutt være klar over hva som egentlig foregår på gårder, og hvor kjøttet kommer på tallerkenen din. Jeg anbefaler videoer på PETA. COM
2.
Ok, så du er overbevist, og du virkelig ønsker å begynne å spise veggis, og slutte å spise kjøtt. Du kan gradvis Ween deg selv ut av kjøtt, ved å erstatte et par veggis måltider om dagen. I stedet for å ha kjøtt til frokost lunsj og middag, glem kjøttet til frokost. Den neste dag, har ikke kjøtt til lunsj, og så videre. Etter hvert som du blir mer vant til dette, kombinere ha uten kjøtt til frokost eller lunsj, til du ikke spiser noe kjøtt i det hele tatt.
Tre.
Hvis du ikke spiser kjøtt, hva annet er det?!
Vel heldigvis, er kjøtt ikke den eneste maten gruppen. Det er faktisk mye du kan ha det er deilig-uten å spise dyr. Dag å være en vegetarianer er enklere enn det noen gang har vært. Det er mange faux kjøtt der ute som faktisk smaker som the real thing, men ingen måtte dø. Fra meatless kjøttboller, falske kylling nuggets, tofurky, veggisburgere, etc. De har alltid spesielle seksjoner i dagligvarebutikk som selger Veg /Vegan elementer, så det skal ikke være vanskelig å finne.
Fire.

Vegetarianere er ikke veganere. Dette betyr at du fortsatt kan drikke melk, spise smør, ost, egg, etc. Veganere spiser ingen dyr produkter på ALLE. Vegetarianere har bare ikke spiser dyr. Selv om, jeg anbefaler Soy Milk, Veggie Slices (ost), og Vegetar egg. De er veldig sunne og velsmakende, og du vil bli en bedre vegetarianer for det.
Fem.
Ikke la noen ta deg ned! Å bli vegetarianer er en av de beste beslutningene du noensinne vil gjøre i livet ditt. Ikke bare er du sparer millioner av dyr ett år fra å bli drept, torturert, og slaktet, gjør du kroppen din en tjeneste. Animalske produkter, spesielt kjøtt, har mange dårlige karbohydrater, kalorier, og til og med veksthormoner! Husk, det de mate dyrene på gården, er det ingen tvil kommer til å ende opp i kjøttet du spiser, som er der hormoner kommer fra, blant annet. Kreft, hjertesykdom, slag, osv. er alle knyttet til kjøtt
6
Vegetarianere har "lavere priser for å dø av iskemisk hjertesykdom;!. . . . redusere blodkolesterolet, lavere blodtrykk, og lavere priser av høyt blodtrykk, type 2 diabetes, og prostata-og tykktarmskreft "
7.
Ikke la noen lure deg når de sier, "Hvis du er vegetarianer, vil du ikke får riktig ernæring du trenger!" Det er FEIL. Oss som mennesker trenger ikke å spise kjøtt. Vi har muligheten til å spise både planter og dyr. Legene sier at vegetarianere har en enorm helse fordel. Den veg kosthold er alltid høy i protein, vitaminer, etc.
8.
For support og når du ønsker /trenger mer informasjon, gå til PETA. COM. De har massevis av nyttig informasjon for å bli veg, og du kan også bestille en gratis Vegetarian Starter Kit. De har også masse yummy oppskrifter, men du kan også søke etter oppskrifter på google.
9.
Alltid huske at rundt helligdager, er det viktigere enn noen gang å øve på Vegetarianism. Det er viktig å ikke gi etter og spise kalkun, skinke, etc. De har også Veggie muligheter for det.
10.
Tro det eller ei, er det alltid et par vegetariske alternativer på menyen på noen restaurant du går til. Selv om det bare et par ting. Du kan alltid endre måltidet, som en kylling ceasar salat-no kylling. Når jeg bestiller Chicken Alfredo, forteller jeg dem til å holde kyllingen og gi meg brokkoli i stedet. Det er enkelt, alt du trenger å gjøre det bare bli kreativ:)

Tips og advarsler


 • Sjekk ut noen Vegetar kokebøker fra ditt lokale bibliotek
 • Se noen av videoene på PETA hjemmeside for å se nøyaktig hvordan dyrene du spiser får behandlet
 • For support, snakke med en annen Vegetar, eller besøke Veg nettsteder
 • På en BBQ , ta med egen Veggie Hunder eller Veggie Burgers og har noen grill dem opp for deg. Det er ingen grunn til å gå glipp av en god BBQ bare fordi du er Veg:)
 • Ikke gi opp bare fordi spise kjøtt kan være lettere
 • Hvis du ender opp med å spise kjøtt igjen, føler ikke dårlig hvis du virkelig gjøre et ærlig forsøk på å stoppe. Minn deg selv på hvor bra du gjør, og komme tilbake på sporet igjen
 • PETA. COM har en liste over elementer på matbutikken som du kan kjøpe (veggis erstatter). Men ikke glem, kan du fortsatt spise rå grønnsaker, frukt, salater, søtsaker, pizza, italiensk mat, etcc. Akkurat så lenge den ikke har kjøtt
 • http://www. vegcooking. com/guide-favs. asp-Liste over ting du kan kjøpe på matbutikken, svært nyttig
 • For den første måneden eller så, kan du oppleve noen kvalme og kanskje enda votmiting. Dette er kroppen din bli vant til den nye kosten, og bli kvitt alle de ekle ting.
 • Ting som Chicken Soup, Egg drop suppe, etc. har kylling kjøttkraft i det. Dette er et nei nei. Alltid sjekke hva maten er laget av, fordi du kan bli lurt. Noen vegetabilske supper, pasta fagioli suppe, minestronesuppe supper, er laget med en biff base, så pass opp. I stedet prøver tomatsuppe, eller til og med kremen av brocolli.
 • Spise fisk betyr at du ikke er vegetarianer, men dette er ofte omdiskutert.


 • Previous:soya og skjoldbrusk sykdom Next:hvordan du kan redusere kroppsfett uten å miste vekt

  Relaterte artikler


 • hvordan du bruker diurex piller
 • hvordan hypnose fungerer for vekttap?
 • Slik øker kaliumnivået
 • Slik fast slapp hud etter store vekttap
 • kosthold for høyt blodsukker
 • hvordan å møte dine behov kalsium når du ikke spiser melkeprodukter
 • hvordan å miste vekt og nyte reisen i å gjøre det
 • hvordan unngå over-spising
 • rosin informasjon om ernæring
 • hva er effekten av niacin?
  Adresse:
  Postboks 7601
  1020 BERGEN
  Email: prgmea@prgmea.com