hva er farene ved ikke å endre en drikkevann filter ofte nok?

Skrevet av: Vivian Håndstad oppdatert: 2012-01-13

Forurensninger kommer i størrelser, akkurat som sko, perler og fontene drikke. En drikkevann filter er utformet for å fange visse størrelser av miljøgifter. Dette betyr et filter er kanskje ikke utformet for å fange dem alle og de som de fanger kan bygge opp i filteret over tid. Hensikten med en drikkevann filter er å fjerne forurensninger før de blir tatt. Ikke endre et filter ofte nok, vil forringe kvaliteten på vannet fikk

Hva Vann Filtre Do

Charcoal og karbon drikkevann filtre er designet for å fange opp miljøgifter på flere måter. En måte er fangst forurensningen fordi størrelsen ikke kan passere gjennom filteret. Noen forurensninger blir tatt fordi de holder seg eller blir absorbert i filteret overflate. Et merkbart avtagende flow rate er en indikator på en "over-fanget" filter betyr større forurensninger er tilstopping av filteret hindrer vannet fra en raskere flyt.

Forurensninger

Miljøgifter som tas opp eller avbestiller i filteret er mye vanskeligere å spore enn de større forurensninger. Ettersom filteret er brukt der er et punkt hvor det begynner å miste sin evne til å fange og holde fast forurensninger. Det blir full og kan ikke gjøre jobben sin. Dette betyr at miljøgiftene er nå strømmer inn i drikkevannet. Dette er grunnen ved filter som anvist av produsenten er viktig. Selv om filteret ikke har en redusert vannføring er det fortsatt usynlige forurensninger i filteret.

Mold I Used Filtre

Vann filtre som har blitt overused og de som går ubrukt i uker (om det brukes for mye eller ikke) bør fjernes og beholderen må rengjøres grundig. Miljøgifter kan råtne i filteret. Venstre uovervåket de kan begynne å vokse mugg, spesielt i et fuktig sted. Ikke bare mold gjør at vannet smaker dårlig, er det mulig å innta formen gjennom et moldy vannfilter. Svelging kan forårsake hodepine, rennende nese, bihuleproblemer, hudutslett, diaré og oppkast mulig.

Utgått Vann Filter

Vann filtre er utviklet for å filtrere en bestemt mengde vann noterte i gallon på filteret etiketten. De fleste produsenter inkluderer en tidsramme (vanligvis tre til seks måneder) for filter bruk. Fortsatt bruk etter den foreslåtte utløpsdatoen kan bety inntak av vann som er mer forurenset enn før den er filtrert. Proctor og Gamble's PUR Water Filtration System inkluderer en vann mugge som har en innebygd elektronisk indikator som sporer filtrene livet. Den lyser finnes på lokket, og lyser opp når filteret må skiftes.

Hard Water Og Filtre

Steder som har hardt vann utgjør en risiko for dem som bruker filtre for drikkevann. Hardt vann forårsaker filtrene til å utløpe raskere. Dette er fordi hardt vannet er langt mer sediment (urenheter) i det enn mykere vann. Hardt vann sediment tresko filteret raskere forlater filteret til å tillate andre urenheter å passere gjennom. Det kan være nødvendig å endre drikkevann filter i hardt vann steder oftere enn anbefalt.

6 0 3


Previous:soya og skjoldbrusk sykdom Next:hvordan du oppretter en diett kalender

Relaterte artikler


 • hvordan du miste vekt raskt
 • hvordan du gjør en tranebær juice detox
 • hvordan å telle kalorier for vekttap
 • hvordan man kan kjøpe ren hoodia
 • hvordan å gå ned i vekt med kaffe
 • fordelene ved å spise sunt
 • hvordan du har en raskere metabolisme
 • bivirkninger av vitamin B12 sublingual 2500 mg
 • hvordan du kan forbedre hukommelsen og føles yngre
 • hva er en lakto-ovo vegetarisk kosthold?
  Adresse:
  Postboks 7601
  1020 BERGEN
  Email: prgmea@prgmea.com