fordelene med acetyl-l-karnitin

Skrevet av: Øyvind Werrum oppdatert: 2012-01-25
Som et naturlig stoff, er acetyl L-karnitin som finnes i hjernen, nyrene og leveren, men det er også produsert kunstig som kosttilskudd. Det ligner på aminosyren L-karnitin, som bidrar omdanne mat til energi. Det har fordeler som er av interesse for pensjonister bekjempelse av enkelte sykdommer og idrettsutøvere som ønsker å komme seg raskt fra treningsøkter Muligens Forsinkelser Alzheimers Acetyl-L-karnitin hjelper neurotransmitter produksjon, noe som bidrar til bedre mental funksjon. Noen leger og pasienter tror at det kan forsinke utbruddet av Alzheimers sykdom. Placebo-kontrollerte studier har vist noen positive resultater på dette området. Studier på gnagere har vist bedre hukommelse og læreevne når eldre gnagere gis acetyl-L-karnitin. Beslektede studier tyder på at det kan bidra til å bekjempe degenerative lillehjernen ataksi, en hjernesykdom som fører til tap av muskel koordinering.

Fights Cardiovascular Disease

Gnagere studier har vist at aminosyren L-karnitin senker triglyserid-og kolesterolnivå. Det beskytter også mot arytmi og iskemi. Det antas at L-karnitin komponent av acetyl-L-karnitin kan kopiere disse resultatene i tillegg til snu den mitokondrienes funksjon i hjertet som følger med aldring.

Hjelper Fight Effekter av Aging

acetylkolin nedgang i hjernen som folk alder. Acetyl-L-karnitin hjelper gjenopprette og opprettholde acetylcholine nivåer. Dette kan bidra til ikke bare å forbedre langsiktig minne, men det kan også offset satt aldersrelaterte hukommelsesproblemer.

Minimerer Hørselstap

Dyreforsøk tyder på at acetyl-L-karnitin vil redusere hørselstap på grunn av alder eller støy. Acetyl-L-karnitin bidrar til å opprettholde ytre hårcellene tettheten av øret slik at støy-indusert hørselstap som var 30-35 desibel med en placebo var mindre enn 10 med supplement.

Redusere Stress og depresjon

Acetyl -L-karnitin kan bidra til å redusere stress og depresjon ved å redusere nivåene av dopamin og testosteron som oppstår etter eksponering for stress. Foreløpige undersøkelser har vist at kosttilskuddet har bidratt til å redusere depresjon og tretthet hos eldre.

Forbedrer Athletic Performance

Acetyl-L-karnitin har lenge vært brukt for å forbedre resultatene i idrettsutøvere. Idrettsutøvere er i stand til å vare lenger på større intensitet nivåer og til å komme raskere. En overflod av supplement tillater kroppen å lett brenne fett og protein for energi. Dette forsinkelser muskeltretthet og reduserer opphopning av melkesyre. Acetyl-L-karnitin øker også produksjonen av testosteron, som hjelper i dannelsen av muskler.


Previous:soya og skjoldbrusk sykdom Next:hva er en vitamin supplement?





Relaterte artikler


 • hva er farene ved raske vekttap?
 • å spise sunt!
 • Hva er fordelene med purre?
 • hvordan å miste vekt og fortsatt spise den maten du liker
 • bivirkninger av Winstrol
 • typer HDL kolesterol
 • Nordic Naturals fiskeolje fordeler
 • hvordan å fullføre South Beach Diet
 • å spise sjokolade og ikke opp i vekt
 • hvordan du kan redusere blodsukkeret




  Adresse:
  Postboks 7601
  1020 BERGEN
  Email: prgmea@prgmea.com