hvordan å bruke acai Berry

Skrevet av: Øyvind Werrum oppdatert: 2011-12-18
Den super frukt av den store Amazon må . . . . . . . Acai Berry. Acai har vært snakk på byen blant kjendiser som Oprah. Hvorfor Acai? Acai har minst ti ganger mer antioksidanter da druer, mer enn granateple, og dobbelt så mye som blåbær. Dette betyr at det hjelper bremse aldringsprosessen. Det har også mono umettet fett, fiber, og fytosteroler som er veldig bra for hjertet og fordøyelsen. De fettsyrer er like god som olivenolje. Det fremmer vekttap ved å undertrykke appetitten og gir deg ekstra energi. Den Acai Berry er en mørk lilla farge. Hvis du ikke bor i Brasil, vil du se at Acai Berry er ikke i bare moden form. Dette er fordi når den er plukket fra palmen, strippet fra uspiselig mutteren, som da har du 24 timer til å fordøye det for å få alle de rike næringsstoffer. I stedet ser vi Acai som frosset form, fryse tørket form, juice form, pulverform og pille form. Her er noen måter å bruke den som selve frossen eller fryse tørket form. For å holde sitt høyeste ernæringsmessig verdi, bør du ikke varme den.

Du trenger:
Acai Frozen Berry Pulp
. Alt annet i trinnet.


en.
Den Acai Bowl! Dette er en så flott måte å spise Acai spesielt hvis du ikke foretrekker Acai juice. Bare legge 7oz av Acai i en bolle eller blender. Legg til litt bananer, en halv av kopp soya melk eller eplejuice, granola, og honning. Blend /røre i bollen (Rio Bowl som brasilianske oss kalle det).
To.
Acai Smoothies. Ta blender og legge noen frosne Acai, litt yoghurt, kokos olje (Sjekk ut ressurser til andre måter å bruke kokos olje), frisk frukt, soya melk, honning, vanilje ekstrakt, og noen ting annet du ønsker å lage en smoothie med . Dette kan være tykk så bruk et stort sugerør.
Tre.
Acai Cocktail. La de frosne Acai tine litt. Sett fire gram av Acai, en unse av 99 Bananas brennevin, to unser Malibu Rum, og en unse av sukret kondensert melk. Rist den opp og server over isen. Pynt med en banan.
Fire.
Acai Salad Dressing. Gjør det til en salat dressing. La de frosne Acai tine litt, kombinere med en teskje av kokos olje (eller olivenolje), en spiseskje honning, 1 /2 av sitronsaft. Bland sammen. Legg Acai dressing til salat.
Fem.
Acai i Meal. I Brasil pleier de legger det til fisk og kjøtt til smaken på måltidet. Det er bruk det til å koke kjøttet i. Det som ekstra smak, men du får ikke de næringsstoffene.
6.
Acai Masque. Bruk Organic Freeze Dry Acai for dette. Et scoop av Acai med 1 /4 av en Avocado, 1 ss av Natural Honey, 1 ts av Coconut Oil. Påfør på et rent ansikt. Slapp av i 20 minutter (drikke en smoothie) og skyll av med varmt vann. Se opp for øynene.

Tips og advarsler


 • Legg noe til trinnet som er økologisk og sunn.
 • Se opp for svindel, bruker 100% økologisk Acai .


 • Previous:nothing Next:hvordan kosthold

  Relaterte artikler


 • seksuelle bivirkninger av phentermine
 • hva er solbær brukt til?
 • hvordan gjøre vekt overvåkere Key Lime Pie
 • hvor å miste vekt raskt kosthold uten trening
 • hva er en negativ kalori diett?
 • hva vitaminer er bra for hukommelsen?
 • hvordan å lage en lav fett dessert (fersk mango iskrem)
 • hva slags mat inneholder monosodium glutamat?
 • hva er vitamin B50?
 • helsemessige fordeler av magnesium
  Adresse:
  Postboks 7601
  1020 BERGEN
  Email: prgmea@prgmea.com