hvor å fjerne cellulitter og unngå svindel

Skrevet av: Vivian Håndstad oppdatert: 2011-12-16
Mange er under den misforståelse at det bare enkeltpersoner som får cellulite er over vekt. Andre mener at kvinner er de eneste til å utvikle dimpled huden. Begge ideene er falske. Cellulite skjer med både tynne og tyngre folk og både menn og kvinner kan utvikle det. Jeg må innrømme at kvinner er mer utsatt for dimpling, fordi menn har mer muskelmasse

Du trenger:.
Løvetann blader eller løvetann urtetilskudd


1
Først Jeg tror vi må diskutere hva Cellulite er. Jeg ble informert om at cellulitter skjer når bindevevet under huden blir svake. Noen av vevet trekker ned på huden. Fettcellene og celler som beholder vannet blir presset inn Denne kombinasjonen fører til at dimpled huden, som vi kaller Cellulite. Til en viss grad, skjer bryte ned vev naturlig som vi blir eldre. Det er derfor yngre folk har mindre problemer med Cellulite, enn en eldre person ville.
To.
Som jeg sa tidligere, mange tror at bare overvektige mennesker får Cellulite. Den buildup begynner, ikke på grunn av fett, men på grunn av dårlig sirkulasjon. Dermed eldre person. Kosthold og trening hjelpe med det ytre utseende, men bare litt. Opplaget må forbedres og blodkar lappet, for det å være noen reell fjerning.
Tre.
Hvis du ønsker å bli kvitt den ting riktig, prøv å pusse det bort. Kjøpe deg en soft-stritter kroppen kost fra en helsekost eller skjønnhet butikken. Tørr hud børsting forbedrer sirkulasjonen av lymfe. Starter på føttene børsten i korte bevegelser eller runde seg. Arbeid deg oppover beina, innover på armene, før du har fullført hele kroppen. Pass på at du pusser alle dine blodet innover mot hjertet ditt. Hjertet ditt vil da behandle det og resirkulering din lymfe.
Mens vi er på temaet av huden, gjør den lotions, kremer, gels og flekker ikke hjelpe med sirkulasjon. De enkle ikke kan gå dypt nok til å gjøre noe godt. De er fine for kremer, men det er omtrent det.
Fire.
Endelig trenger vi å forbedre kostholdet. Mer frukt og grønnsaker og drikker mye vann, minst 6-8 glass (8ozs) daglig. Se de stekte og bearbeidet mat, prøv å begrense dem seriøst. Spis mer fiberrik mat og hele korn.
Fem.
Spis løvetann blader eller ta løvetann supplement. Det er et vanndrivende, som vil hjelpe med vann oppbevaring og fjerning av giftstoffer fra kroppen. Du kan kjøpe dette fra en helsekost butikk, større supermarkeder i krydder seksjonen og noen bondens marked. ! Ingen samle den fra din plener, vennligst

Tips og advarsler


 • Her er en oppskrift på løvetann blader i en salat: Hindbeh bil Zayat (Dandelion eller sikori blader i olje)1 kg løvetann leavesu00C2 u00BD dl olivenolje5 løk, skrelt og snittet i tynne ringer2 ss sitronsaft. salt etter smak. Vask bladene godt. Chop fint. Ta med vann til en byll deretter legge bladene og stek over middels varme i ca fem minutter. Drain, skyll i kaldt vann og klem til den er tørr. Stek løk i olje til de er gylne. Legg bladene og kok i ytterligere 15 minutter. Legg sitronsaft og salt og kok ytterligere fem minutter. Serveres varm eller kald. Afife's løvetann salat var deilig-en svak sødme fra løken, et hint av sitron og godt flavored blader smeltet sammen med oljen.
 • Hvis du tar medisiner for diabetes, galleblæren sykdom, hjertesykdom, eller høyt blodtrykk, bør du ikke ta løvetann supplement. Det kan samhandle med din medication! Spis bare noen få av bladene i en salat eller drikke den i en te. Men bare noen få!
 • Body børsting kan ikke gjøres hvis du har kreft.


 • Previous:nothing Next:historie macrobiotics

  Relaterte artikler


 • hva skjer hvis du spiser for mye fet mat?
 • om energi barer
 • hvordan man skal utforme et punkt diagram for Weight Watchers
 • Slik lavere kolesterol naturlig
 • Hva er de helsemessige fordeler av Wu Yi te?
 • tilapia fisk fordeler
 • pro & ulemper med fiskeolje kapsler
 • Middelhavet diett informasjon
 • hvordan ta ce2
 • hvordan du kan spare vitamin C i matvarer
  Adresse:
  Postboks 7601
  1020 BERGEN
  Email: prgmea@prgmea.com