er kokos olje bra for barn?

Skrevet av: Catrine Blikom oppdatert: 2011-12-22
Kokosolje brukes som en aktuell hud salve av mange mennesker. Kokosolje har vist seg effektiv som et antibakterielt middel. Siden kokos olje er en mettet fett, har bruken som kosttilskudd blitt beskåret av dagens teorier om mettet fett. Barn, derimot, krever mer mettet fett enn voksne, kan slik bruk av kokos olje som kosttilskudd anses

Bakgrunn <.

Kokosolje er generelt trygt for barn. Det er avledet fra et tre mutter, så barn og voksne som er allergisk mot nøtter, spesielt valnøtter, bør være forsiktig når du bruker denne oljen og dens derivater. Kokosolje er en mettet fett og mettet fett regnes unhealthful generelt. Det er imidlertid morsmelk rikt på mettet fett. Ifølge US Department of Agriculture, for å vokse skikkelig, barn under 2 år trenger fett i kosten. Mange morsmelkerstatninger bruker kokosnøttolje til å gi den nødvendige fettinnholdet i sine forberedelser.

Funksjon

Kokosolje har vært studert som en del av kostholdet til Stillehavsøyene. Selv om de bruker mye av kokos olje i løpet av sin levetid, er vaskulær sykdom uvanlig. Den bekymring knyttet til barn og kokos olje ligger i den gjeldende trenden mot å tro at mettet fett øker kolesterolnivået og skape et miljø moden for hjertesykdom. Men en fersk rapport fra Richard D. Feinman, biokjemi professor ved downstate Medical Center og co-sjefredaktør i Journal of Nutrition og metabolisme, peker på karbohydrater som hovedsynderen i høy insidens av hjertesykdom. Hans rapport indikerer at en redusert karbohydrat diett førte til lavere blod fett nivåer enn en redusert fett kosthold selv om forbruket av mettet fett blant denne gruppen var tre ganger høyere. Han tilskriver dette tilsynelatende motsetning til effekten av stoffskiftet.

Fordeler

Kokosolje har ingen kjente bivirkninger med mindre en allergi mot valnøtter og kokosnøtter er til stede. På grunn av sin klassifisering som mettet fett, mottar den alle de aktuelle dårlig trykk at mettet fett får, men også spesifikt studier av kokos olje av det vitenskapelige samfunn har ikke vist noen negative effekter. Til det motsatte, viste et lite peer-reviewed studie av 40 kvinner ingen økning i kolesterol-og triglyseridnivåer etter kokosolje kosttilskudd, og kokosolje gruppen hadde også en større økning i abdominal fett tap. En artikkel med tittelen "Eat skal konkurrere" utgitt av Iowa State University antyder at mennesker krever mettet fett til å operere med maksimal effektivitet.

Potensielle

Kokosolje er en naturlig kilde til laurinsyre, som er den primære anti-viral og anti-bakterielle agent i morsmelk. Denne unike egenskapen av kokos olje gjør at den kan brukes i mange ulike aktuelle behandlinger for hudlidelser. The University of Texas i Austin har skissert kokos olje er nytteverdi i fjerning av hodelus hos barn.

Hensyn

Naturlig forekommende fett som finnes i kokos olje er viktig for optimal helse. I tillegg til fettinnhold, har kokos olje påvist antibakteriell, antiviral og soppdrepende egenskaper. Kokosolje kan være nyttig som et kosttilskudd selv om mer forskning er nødvendig om fordelene med å bruke kokos olje i stedet for andre, mer vanlige, matoljer.


Previous:nothing Next:definisjon av kalori teller

Relaterte artikler


 • om removyl
 • hvordan å balansere syre og alkaliske forming mat
 • hva er Adipex & phentermine?
 • hva er effekten av niacin?
 • hvordan du får tilbake på en diett etter en overstadig
 • hva er eple lappen kosthold?
 • hvilken fisk er høy i omega 3-fettsyrer?
 • dårlige effekter av yerba mate te
 • hvordan å miste £ 20 i 1 måned
 • hvordan finne gratis lav kolesterol diett planer
  Adresse:
  Postboks 7601
  1020 BERGEN
  Email: prgmea@prgmea.com