Fordelene med phosphatidylcholine

Skrevet av: Anne Marie Jensen oppdatert: 2011-12-19
Flertallet av kolin i kroppen er i form av phosphatidylcholine. Phosphatidylcholine er et fosfolipid (fett med fosfater vedlagt) som danner cellemembraner og svært lav-lipoprotein (VLDL). Fett og kolesterol forbrukes i kosten er pakket i leveren til VLDLs. Uten tilstrekkelig phosphatidylcholine, det VLDLs vil akkumuleres i leveren og ikke være syntetisert, noe som resulterer i leverskader. Tilstrekkelig inntak av phosphatidylcholine gir den essensielle næringsstoffer kolin og kan ha en rekke andre helsefordeler.

Funksjon

phosphatidylcholine er et fosfolipid som er viktig i dannelsen og strukturelle integriteten av cellemembraner. . Det kan også være metaboliseres i cellen for å danne viktige næringsstoffet kolin. Phosphatidylcholine brukes også til produksjon av VLDL, som transport fett fra leveren til andre vev.

Kilder

phosphatidylcholine kan bli isolert fra egg eller soya bønner. Soy-baserte phosphatidylcholine er også referert til som soya lecithin. Lecitiner vanligvis inneholder en rekke andre stoffer, men er en rik (20 prosent til 90 prosent) kilde til phosphatidylcholine.

Deficiency

Når tilførselen av kolin og phosphatidylcholine er lav, kan VLDLs ikke syntetiseres og fett akkumuleres i leveren, noe som kan føre til leverskade. Choline-og phosphatidylcholine-mangelfull individer har også redusert blod nivåer av "gode" kolesterolet LDL.

Fordeler

inntak av lecithin hemmer opptaket av kosttilskudd kolesterol. Kombinasjonen av denne effekten, i tillegg til mobilisering av fett i leveren, har indikert at phosphatidylcholine kan fremme lipolyse, eller nedbrytning av fett. Introdusert medisinsk for å behandle fettlever, kosmetisk mesotherapy injeksjoner av phosphatidylcholine er også utviklet for behandling av lokalisert fett.

Hensyn

Bruk av phosphatidylcholine i mesotherapy er gjenstand for en viss debatt. De viktigste punktene i denne debatten fokus på mesotherapy selv. Flere kliniske studier faktisk indikerer at phosphatidylcholine injeksjoner er effektive alene eller i kombinasjon med legemidler (e. g. , deoxycholate) for å redusere lokalisert fett innskudd.


Previous:nothing Next:fordeler av Phytosterol

Relaterte artikler


 • virkningene av slanking tabletter
 • bivirkninger av Winstrol
 • hvordan å fullføre South Beach Diet
 • om l-theanine
 • om aprikoser
 • hva kan føre endetarms blødning under trening?
 • hvordan du bruker diurex piller
 • hvordan hypnose fungerer for vekttap?
 • hvordan brenne fett raskere
 • vekttap fordelene med olivenolje
  Adresse:
  Postboks 7601
  1020 BERGEN
  Email: prgmea@prgmea.com