hvordan komme og bo i form til sommeren

Skrevet av: Anne Marie Jensen oppdatert: 2011-11-04
Sommeren er nesten offisielt her og nærmer seg på oss. Mange har allerede begynt å arbeide på sine stranden kroppen de siste par månedene, blir mer slank og tonet. Hvis du liker de fleste mennesker som venter siste minutt for å bestemme de ønsker å gå ned i vekt du har fortsatt tid til å komme i form til sommeren. Du kan se i speilet og se de ekstra pounds du kan ha fått over vinteren fra ferien. Du bestemte seg for å kaste litt pounds før du setter på at badedrakt på for stranden. Det er noen trinn du må følge for å komme og bo i form til sommeren

Du trenger:. .
Motivasjon
Bestemmelse.
Encourgement.
Support.
Self-Discipline.
Øvelse.
Riktig Ernæring.


en.
For det første, bestemmer hva du vil at målet størrelse eller vekttap å være. I utgangspunktet bestemmer hva du ønsker å oppnå for sommeren. Vil du kaste 5, 10, 20, kanskje mer. Lag en plan for deg; bestemme seg for et mål som du vet du kan oppnå og ikke bli skuffet hvis du ikke nå dette målet. Finn ut realistisk hvor du er på nå, bestemme hvor mye du veier, og din BMI
2
Lag en plan for deg selv, sette mål du kan oppnå. . . Bygg motivasjon og determination. Get din familie involvert med deg, er dette et godt støtteapparat og din familie kan komme i form også.
Tre.
Bygg en øvelse plan for å få muskler brenne fett og tone dine body. Getting aktive er svært viktig å kaste pounds samt holde seg i form, sørg for at aktive nesten annenhver dag for å få raskere resultater for sommeren. Prøv å gå, kjøre eller jogging i morgen alle er flotte måter å få aktive. Bade, svømme noen runder rundt bassenget. Du kan også sykle, været er fint kan du sykle rundt i nabolaget. Ta en dans klasse eller karate klassen. Bli med i en gym, hater litt å gå på treningsstudio, men det vil hjelpe deg i det lange feil. Hvis du ønsker å gå øvelsen opp et hakk få en personlig trener. De kan fortelle deg nøyaktig hva du trenger å gjøre for å miste vekt du ønsker eller holde deg i form. Hvis du prøver å få tonet prøve styrke øvelser, som for eksempel å løfte vekter eller noen form for det vil øke kalorier du brenner, og fortsetter å brenne kalorier når du ikke engang trener.
fire.
Spis sunt, endre ditt daglige kaloriinntak. Sørg for at mottak av riktig ernæring og opprettholde et sunt kosthold. Hvis du trener vil du også må følge en riktig ernæring, for eksempel kutte ut junk food, brus, søtsaker, og noen form for usunn mat. Drikk mye vann, spesielt trener du trenger for å rehydrate kroppen din. Ikke hopp over frokosten, jumpstarts frokost stoffskiftet og hjelper kroppen din effektivt forbrenne kalorier i løpet av dagen. Kontroller at du er i å ta riktig antall kalorier hver dag også.
fem.
Bli kvitt den stekt mat, lage mat grilling eller baking gjør at du har riktige proporsjoner. Ikke hopp over noen måltider i stedet spise 5 eller 6 små måltider gjennom dagen dette vil øke hastigheten på stoffskiftet. Hvis du begynner å se resultater, øker din trening diett. Disse tipsene burde hjelpe deg å komme i bo i form til sommeren.

Tips og advarsler


 • Pass på at du følger en jevn sunt kosthold og mosjon plan for å nå dine mål.
 • Inkluder folk rundt deg for motivasjon.
 • alltid kontakt med legen din når du prøver å gå ned i vekt, kan de fortelle deg hva du kan og ikke kan gjøre.
 • Unngå dietter piller og kjepphest dietter disse resultatene vil ikke vare lenge.


 • Previous:nothing Next:hvordan få seks pack abs raskt og enkelt

  Relaterte artikler


 • hvordan du lager din egen vekt overvåkere punkts liste
 • hvordan å beregne forventet vekttap ved hjelp av Microsoft Excel eller OpenOffice
 • hvordan lavere metabolisme og brenne fett med mat
 • hvordan å redusere kalorier for å gå ned i vekt
 • menneskelige intestinal parasitten behandlinger
 • hvordan miste kroppsfett raskt
 • fakta om tran piller
 • hvordan å forberede et måltid for en diabetiker
 • Hvordan bruke LiPo-6
 • hvordan å flate en mage i tre uker
  Adresse:
  Postboks 7601
  1020 BERGEN
  Email: prgmea@prgmea.com