hvordan du skal lese og forstå mat etiketter

Skrevet av: Vivian Håndstad oppdatert: 2011-11-07
Mange produsenter er å slå til matemballasje etiketter prøver å overbevise oss om at produktene deres er et sunt valg. Dagligvarebutikker line sine midtgang med lyse og fargerike produkter for å tiltrekke seg kunder til å kjøpe bestemte produkter. Bruke sunn fornuft og litt kunnskap kan få deg i tune å kjøpe flere sunnere produkter uten hype

Du trenger:. .
Les
sunn fornuft.


en.
Fargen og emballering av mat har stor innvirkning på hva vi kjøper på matbutikken. Våre øyne er tiltrukket av fargerike elementer automatisk fortelle hjernen vår til å kjøpe den på grunn av det ser ut. Her hvordan du ReWire din mentale i pluses til fordel for deg helse.
To.
Slå kan eller produktet over å lese inneholde. Jo mindre etiketten ingrediensene oppført jo bedre. Det er to delen av ingredienser supplement fakta og prosess ingredienser. Supplement fakta inneholde mengden serverer per tjene per container. Den listen daglige verdi per kalorier, sukker, natrium, total karbohydrat og mange flere som er grunnleggende på en 2000 calorie diett. Behandlingen ingrediensene er bruker råvarer som det sammensatte base av alle ingrediensene trenger for å gjøre produktet, og å bevare sokkelen live av produktene.
tre.
ut om produktet er finne eller skip på avstand steder. Den har en stor effekt på prisingen være pass ned til kundene. Jo lenger produktet har til å reise mer regning den kanskje. Hva holder du nede bekostning er det faktum at kjøperen kjøper i bulk volum. Sjekk plasseringen og hvor det distribueres fra hva staten, land eller patentsøkt.
Fire.
La gjøre regnestykket. Det mer eple til oransje her for å forstå prosent daglige verdier gjennomsnittet. De Prosent daglige verdier er mengden anbefaler matinntaket en person trenger på daglig basis. Disse prosentandelen er brutt ned i gram og milligram basis på en 2000 calorie diett, som forskjellige for menn og kvinner. ett gram er større enn et milligram. tusen milligram lik ett gram.
fem.
Lær å identifisere følgende etiketten ingrediensene og vet hva de betyr. Fersk mener produktet er rå, ingen konserveringsmiddel. Sunn mat inneholder noen sunne vitaminer, lavt kolesterol, lite fett og mettet fett, og natrium gratis. Lys kan bety færre kalorier, mindre natrium, eller halvparten av fettet i en lignende mat. Det er tre ingredienser som trekker forsiktighet være klar over de tre ingrediensene sukker, natrium, og mettet fett.


Previous:nothing Next:hvordan bruke sunn snacks for vekttap

Relaterte artikler


 • hvor mye kolesterol er ok i en lav kolesterol diett?
 • hvordan å berike din diett med antioksidanter
 • hvordan å gå ned i vekt, komme i form, har en strand kropp
 • hvordan du ned i vekt raskt
 • hvordan beregne bmi i metriske enheter
 • nutrional verdien av matvarer med vitamin k
 • ikke protein pulver faktisk fungerer?
 • hvordan å gå ned i vekt etter mediterrasian måte
 • om fordelene av kokos olje
 • fordeler og ulemper med kokos olje
  Adresse:
  Postboks 7601
  1020 BERGEN
  Email: prgmea@prgmea.com