hvordan bruke sunn snacks for vekttap

Skrevet av: Mona Storm Nilsen oppdatert: 2011-11-06
Når du bruker sunn snacks for vekttap hjelper det endre dårlige matvaner. Mange har fryktelig spisevaner og det er en av grunnene til at de er over vekt. I stedet for å spise sunn mat spiser de høy fett, høyt calorie matvarer så lurer på hvorfor de ikke kan miste
en.
Selvsagt, hvis du spiser sunt snacks for vekttap vil du bli sunnere og har mer energi. Men, hvis du vil ha sunne snacks tilgjengelig du trenger å tenke og planlegge fremover. Ellers får du sulten og være fristet til å spise hva du kan få tak på.
Jeg vet dette fordi jeg har gjort det så mange ganger. Det som vanligvis skjer er at du blir sulten, så du begynne å lete etter en salgsautomat og ende opp med en pose chips eller en candy bar, eller enda verre, begge deler! Høres dette kjent ut?
To.
Selvfølgelig, hvis du planlegger fremover så du ikke må gi etter for maskinen. Mange klager over ikke å ha variasjon når det gjelder sunn snacks. For å unngå dette setter deg ned og lage en lang liste, som du kan finne på nettet, med lavt kalori sunn snacks for vekttap.
Det er også en god idé å skrive ned alt selv hva snacks du spiser hver dag. Dette holder deg ansvarlig for alt du spiser og når du prøver å gå ned i vekt å holde rede på hva du spiser er viktig. I tillegg, alltid forberede snacks på forhånd slik at de er klare til å gå når du er.
Tre.
Når du forbereder deg sunn snacks bør du vite hvor mange kalorier er i dem fordi alle kalorier teller. I tillegg, små porsjoner i små beholdere er best og hvis du er snacking hjemme bruker små tallerkener, skåler, glass etc.
Husk å spise bare når sulten og ikke spise bare å spise. Dette er når være på bølgelengde med kroppen din kommer til nytte. Du ønsker ikke å føle at du er sulten, men bare trenger en plukke meg opp av energi. Sunn snacks bør være en balansert kombinasjon av proteiner, fett, karbohydrater og fiber.
Fire.
Som du kanskje vet å spise sent på natten eller snacking på kvelden etter middagen bør begrenses eller fjernes om du prøver å gå ned i vekt. Videre bør du aldri gå glipp av et måltid og spise i rute så ofte som mulig. Jo mer disiplin brukte jo større suksess.
Slutt, hvis du har hatt problemer med å miste vekt så sunt snacks for vekttap vil hjelpe deg å nå dine mål. Ta dem med deg overalt og du vil bli overrasket over hvor raskt du tilpasse til sunn mat. Tross alt, kroppen naturlig craves sunn mat, så det er en vinn, vinn.


Previous:nothing Next:hvordan å bruke bmi å måle fitness og helse

Relaterte artikler


 • hvordan å håndtere kolesterol å forebygge diabetes
 • hva er en eddik kosthold?
 • typer mat etiketter
 • hvordan du velger gode South Beach Diet snacks
 • hvordan du har viljestyrke til å gå ned i vekt
 • hva er umettet fett?
 • Hva er normal natrium nivået for en person?
 • hvordan gjøre undercooked hardboil egg til småspising
 • om Middelhavsdietten
 • informasjon om acai berry
  Adresse:
  Postboks 7601
  1020 BERGEN
  Email: prgmea@prgmea.com