hvordan å møte dine behov kalsium når du ikke spiser melkeprodukter

Skrevet av: Trine Mørland oppdatert: 2011-11-19
Voksne mennesker trenger mellom 1000 og 1300 mg kalsium per dag. For meieriprodukter eaters, er dette beløpet enkelt oppnås ved hjelp av et par glass melk, litt yoghurt og litt is til dessert. Non-meieri eaters må jobbe litt hardere på den. Hvordan kan de allergisk mot melkeprodukter, laktose intoleranse eller Vegan møte deres behov kalsium
en
Spis kalsium forsterkede matvarer:. .
Ready-to-eat korn
Soy melk
Orange Juice
Tofu, fast
Tofu, myke
Instant havremel
Noen brød
to.
Spis kalsium rik kjøtt (veganere gå videre til trinn 3)
Sardines
Pink Salmon (med ben)
Ocean Abbor
Blue Crab
Clams
Rainbow Trout
3
Spis grønnsaker høy i kalsium:.
Collard greens
Spinat
Turnip greener
Kale
Okra
bete greener
kinakål
Broccoli
Det er viktig å merke seg at spinat har en høy mengde av oksalsyre, noe som reduserer kalsium absorpsjon. Mens det er høy i kalsium, må du spise større mengder av det å være lik kalsium inntaket av andre matvarer.
4
Spis belgfrukter:.
Soyabønner
Cowpeas
hvite bønner
Black Beans
Navy Beans

5
Spis andre kalsium rik mat:.
Blackstrap Melasse
Mandler
pistasjenøtter
Solsikkefrø
Rosiner
6.
Få nok vitamin D. Vitamin D spiller en viktig rolle i kalsium absorpsjon. Kroppen produserer vitamin D når den utsettes for sollys og absorberer det gjennom ulike matvarer, som egg, fisk og forsterkede frokostblandinger.
7.
Ikke bruker elementer som forstyrrer kalsium absorpsjon. Salt, koffein og alkohol kan øke kalsium tap og redusere kalsium absorpsjon. Det er best å begrense inntaket av disse stoffene. De trenger ikke å være helt gitt opp, bare bruke dem med måte. En enkel kopp kaffe eller to kopper te per dag har vist seg å ha liten eller ingen negativ effekt på bein i mennesker som har tilstrekkelig kalsium inntaket.
8.
Trening for å hjelpe Kroppen absorberer kalsium fra å spise kalsium rik mat og bygge sterkere, friskere bein. Det er viktig for alle, meieriprodukter eaters og ikke-meieri spiste like, å gjøre noen form for vektbærende trening hver dag, som gåing, løping, dans og aerobic. Svømming og sykling, mens svært sunne aktiviteter, er ikke-vektbærende og skal praktiseres i kombinasjon med en vektbærende trening av noe slag.
9.
Ta kalsiumtilskudd hvis du er bekymret spise kalsium rik mat er alene ikke nok til å gi tilstrekkelige mengder kalsium. Ikke alle kalsiumtilskudd er skapt like. Det anbefales å spørre en lege eller apotek for å få hjelp når de bestemmer seg for det beste kalsium supplement til bruk.

Tips og advarsler


 • Studier har vist øvelse er nøkkelen i forebygge osteoporose. Husk å gjøre vekt-bærende øvelser for både øvre og nedre kroppen for beste osteoporose forebygging fordeler.
 • Kroppen kan bare absorbere 500 mg kalsium til enhver tid. Sørg for å spre ut kalsium inntaket over hele dagen, med minst 4-6 timer mellom kalsium rike måltider.


 • Previous:nothing Next:å spise jern rik mat

  Relaterte artikler


 • hvordan å gå ned i vekt å spise sunt tysk linsesuppe
 • hva er hamp olje?
 • virkningene av magnesium mangel
 • å spise på ferie uten vektøkning
 • informasjon om ernæring av oliven
 • fordelene av Chia frø
 • hva er bmi formelen?
 • Slik starter et vekttap plan
 • hva er vitamin Q10?
 • om aprikoser
  Adresse:
  Postboks 7601
  1020 BERGEN
  Email: prgmea@prgmea.com