hva er den spesielle k kosthold?

Skrevet av: Øyvind Werrum oppdatert: 2011-11-24
Den frokostblanding midtgangen kan være ett sted du bør unngå i nabolaget ditt marked, spesielt hvis du har små barn på slep, eller frykt for at du vil kapitulere for en barndom sukker knuses. Pakket korn er ikke kjent for å ha ekstraordinære egenskaper for slankere, men, Kelloggs tok sikte på å endre oppfatningen at ved å innføre Special K kosthold --- populært kjent som "Special K Challenge. " The Special K kosthold er, selvfølgelig, designet av markedsførere for å engasjere forbrukerne til å kjøpe mer Special K produkter. Men i motsetning til de fleste kjepphest dietter, har Special K kosthold noen undersøkelser for å støtte at det kan være effektivt når det brukes kort sikt

. The Special K Challenge

På Special K kosthold, dieters absolutt ikke gjennomgår noen stor mental utfordring når det gjelder å Måling ut daglige kalorier. The Special K kosthold gir klare retningslinjer å villige deltakere. To daglige måltider består av en Special K frokostblanding og 2 /3 kopp med skummet melk eller en annen frokost produkt og en servering av frukt, vekselvis, kan dieters velge å spise et måltid eller kornprodukter bar. To snacks er tillatt i løpet av dagen som består av andre Special K produkter. For ett måltid, er dieters lov til å spise som de vanligvis gjør. Kosten kan drikke hva de vil, så lenge de unngår alkohol, derimot, er vann og utvannet juice anbefales på Special K kosthold. The Special K Challenge løfter dieters at de kan miste opptil en tomme rundt livet i to uker.

Hva skjer på tallerkenen din?

For mange dieters, er skjønnheten av Special K kosthold som maten kommer prepackaged og kalori-vektet --- og i mange smaker å imøtekomme deres ønske om variasjon. I tillegg til det opprinnelige Special K frokostblanding, utvidet Kelloggs frokostblandinger smaker å inkludere sjokolade, kanel, røde bær og vanilje mandel. Vafler og kornprodukter barer er også tilgjengelig som en tørr frokostblanding erstatning. Special K måltid barer kan kjøpes i en rekke smaker --- jordbær, sjokolade chip og sjokolade peanut smør. Special K tilbyr også et utvalg av snackbarer, kjeks og protein shakes, samt flaske protein farvann og drevet protein vann mikser.

Nutritional Bekymringer

Produkter som utgjør Special K kosthold kan være beriket med vitaminer og mineraler, men det er tvilsomt at disse kan gjøre opp for de som er nødvendige i et balansert kosthold, spesielt når det gjelder fiber --- Special K diett produkter ikke inneholder hele korn. For å få nok fiber, må dieters spiser mye frukt og grønnsaker i løpet av dagen og inkluderer legitime kilder til fiber i kostholdet, som bønner eller brun ris. I tillegg, Special K kosthold produktene er høy i sukker-innhold, noe som faktisk kan gjøre noen dieters føler seg mer sulten.

Ready-to-Eat Frokostblanding Diet Forskning

I 2002 gjennomførte Purdue University forskere en studie som indikerte at folk som brukte korn som måltid erstatninger mistet vekt i stor grad på grunn av bekvemmeligheten faktor på prepackaged mat. En fjerdedel av deltagerne spiste Special K frokostblanding, en fjerdedel spiste en rekke Kelloggs frokostblandinger, en fjerdedel ble satt på Volumetrisk kosthold, noe som tillot dem å spise sunt, kalorifattig mat før full, og en fjerdedel spiste som de ønsket. Etter seks uker var vekttap registrert i 82 prosent av single korn gruppen, 78,6 prosent av variasjonen gruppen, og 77,8 prosent av Volumetrisk gruppen. Deltakerne på Volumetrisk kostholdet indikerte at mens det dempet sult og lærte gode spise ferdigheter, valg og forberede ferske matvarer var for tidskrevende. Studien ble finansiert av Kellogg Company.

Hva i ADA Says

Når det gjelder kjepphest dietter som Special K kosthold, oppfordrer American Dietetic Association (ADA) dieters å se opp for advarselen tegn på "junk science. " Har et bestemt produkt love en rask løsning? Er dens anbefalinger basert på kun én studie? Høres det for godt til å være sant? Den ADA innrømmer at kjepphest dieters kan oppleve midlertidig vekttap, men det er hovedsakelig på grunn av del kontroll. Fad dietter vanligvis mangler visse næringsstoffer --- eller hele matvaregrupper --- nødvendig for å opprettholde god helse. Riktig matvaner innebære utdanning som hjelper slankere å finne riktig vekt-tap og vedlikehold program som de kan forplikte seg til for livet.


Previous:nothing Next:hva er Butea superba?

Relaterte artikler


 • hvordan finne måter å forbrenne kalorier
 • å spise frokost å gå ned i vekt når du ikke liker å spise frokost
 • typer juice du kan drikke når du gjør juice kosthold
 • Hva er de helsemessige fordelene av bee pollen?
 • hvor mye kolesterol er ok i en lav kolesterol diett?
 • hvordan å gå ned i vekt med en full mage
 • fordelene av oksygenert vann
 • Hva er normal natrium nivået for en person?
 • om geitmjølk
 • hvordan lykkes på vekttap boot camp
  Adresse:
  Postboks 7601
  1020 BERGEN
  Email: prgmea@prgmea.com