hva er benefiber?

Skrevet av: Catrine Blikom oppdatert: 2011-11-22
Benefiber er et supplerende fiber produkt som kan legges til mat og drikke for å øke mengden av fiber i kosten. Den kommer i pulverform, caplets, tabletter og flavored-pulver pinner. Den er godkjent av Food and Drug Administration (FDA), og ernæringsmessige guru Bob Greene offisielt hevder å anbefale den til pasienter. Benefiber kan kjøpes i forskjellige størrelser og kan finnes på de fleste dagligvarebutikker og helsekostbutikker

Hva er det Benefiber er en smakløs, sukker-fri fiber pulver laget av 100 prosent naturlige fiber. Det er ment å bli lagt til drikke eller mat for å øke inntaket av fiber i kosten. Den løser helt inn i en drink, og ikke smaken den eller endre tekstur. Dens viktigste ingrediens er hvete dekstrin, som er naturlig og løselig. Selv om det anses glutenfritt av FDA, folk med gluten intoleranse konsultere lege før man spiser den, da den inneholder 20 ppm gluten.

Fordeler

Folk er ment å komme rundt 25 gram fiber i kosten, men de fleste bare får om lag halvparten. Derfor er Benefiber en måte å inkorporere mer fiber uten å måtte endre kostholdet mye. De viktigste fordelene med fiber er å hjelpe de tarmsystem, beskytter mot typer av kreft, og hjelpe forebygge hjertesykdom, diabetes og høyt kolesterol.

Benefiber produkter

Selv opprinnelig laget som en vanlig smakfri pulver, kommer Benefiber i en rekke produkter. Du kan få tyggetabletter, caplets og stick-pakker, som gir annen smak alternativer. Disse ulike typer Benefiber kom i 2008 som en måte å øke salget. De tilbyr de samme fordelene som den originale produkter.

Siste nytt

Benefiber nylig ble offisielt inngått samarbeid med Bob Greene, en bestselgende forfatter og ernæringsmessige guru. Hans varemerke er Best Life, som kjøpte det meste av sin berømmelse gjennom et samarbeid med Oprah Winfrey. Bob Greene vises nå på Benefiber nettsted (benefiber. com). Han fremmer også Benefiber gjennom sin egen nettside (thebestlife. com) og litteratur, hevder han anbefaler produktet til alle sine kunder.

Innkjøp

Benefiber finnes i dagligvarebutikker og helsekostbutikker. Den kommer i størrelser varierende fra 20 porsjoner til 190 porsjoner. Selv om det ikke kan kjøpes på Benefiber nettsiden, er det flere kuponger du kan skrive ut det og bruke i en butikk.


Previous:nothing Next:acai fordeler for vekttap

Relaterte artikler


 • spise sunt for tenåringer
 • hvordan å ta naturlig vekttap kosttilskudd
 • hva slags mat inneholder monosodium glutamat?
 • Hva er omega 3 i egg?
 • hvordan å miste vekt og føler aldri sulten
 • hva er den kjemiske formelen i rolaids?
 • definisjon av Lactobacillus rhamnosus
 • hvordan gjøre pulver protein
 • hvordan hypnose fungerer for vekttap?
 • hvordan brenne kroppsfett
  Adresse:
  Postboks 7601
  1020 BERGEN
  Email: prgmea@prgmea.com