hjem rettsmidler for kolon og lever rens

Skrevet av: Lisbeth Bøe oppdatert: 2011-11-02
Mange hjem rettsmidler finnes for å rense tykktarmen og leveren. Disse to organer bidra til å filtrere ut giftstoffer og fjerne skadelige avfallsstoffer fra kroppen. Hvis disse giftige stoffene ikke er eliminert, er de reabsorbed av tykktarmen. Dette kan resultere i et bredt spekter av sykdommer og lidelser. For å forbedre din helse og riktig funksjon av alle systemer, er det nødvendig å holde leveren og tykktarmen rene. Med en sunn kolon og lever kroppen er bedre i stand til å reparere og rense seg selv

rikelig med væske

Vann er en viktig del av livet og er nødvendig for at kroppen skal fungere. Drikker rikelig med væske hver dag, enten vann, urtete, grønnsaker eller frukt juice, kan bidra til å etterfylle væske tapt gjennom urinering og svetting. Drikker mer væske hver dag hjelper også å skylle ut bakterier og rusk, og også bidrar til å fortynne eventuelle giftstoff eller giftstoffer i kroppen.

Fasting for helse

En rask er en god måte å rengjøre tykktarm og leveren. Kroppen er selv-healing, men mesteparten av tiden kroppens energi brukes i behandlingen og fordøye mat. Dette gjelder spesielt hvis du spiser mat fylt med kjemikalier. En funksjon av leveren er å filtrere ut giftige materialer, men desto mer giftstoffer i kroppen jo mer leveren og andre fordøyelsesorganer må jobbe. En rask gir kroppen en ferie fra fordøye maten slik at den kan i stedet bruke energi for selvrensende.

Økologisk mat er sunnere

En av de viktigste årsakene til at flere mennesker spiser økologisk mat er at den er dyrket med færre eller ingen kjemikalier. Den insektmidler, plantevernmidler, og konserveringsmidler som brukes i mange matvarer til slutt finner veien inn i vev i kroppen hvor de kan forårsake sykdom. Leveren og tarmen jobbe hardt for å rense kroppen for disse kjemikaliene, men hvis systemet er overbelastet med giftige kjemikalier, kan leveren og tykktarmen bare gjøre så mye. En måte å bidra til å holde tykktarmen og leveren renere er å spise økologisk frukt, grønnsaker, kjøtt og meieriprodukter.

Herbal rettsmidler

Herbal rettsmidler kan være svært effektiv i behandling av sykdommer og i å rense tykktarmen og leveren. Naturmedisinere anbefaler melk tistel å rense leveren. Denne urten er svært effektiv i ridding leveren av giftstoff og i å styrke det å filtrere ut giftstoffer som kommer inn i kroppen fra mat, luft og vann. I artikkelen "The Liver Urter" på hjemmesiden til Gay Men's Health Crisis, er andre urter oppført også, blant annet ingefær, Burdock rot og løvetann. For tykktarmen er det mange herbal kolon renset på markedet. De fleste av disse inneholder flere urter. Colon rengjøringsmidler fungerer ved å øke muskelaktiviteten i tykktarmen slik at avføring blir presset gjennom tarmen.

Trening har mange fordeler

Exercise får hjertet til å pumpe, toner musklene, hjelper deg til å miste fett, og hjelper også til å rense tykktarmen. Enhver fysisk aktivitet --- enten det er aerobic trening, yoga eller gå til jobben --- stimulerer musklene i tykktarmen til å bevege seg raskere, og dermed forårsaker sammentrekninger som rette avføring. Denne prosessen bidrar til å holde leveren fungerer ved høyere kapasitet.


Previous:nothing Next:hvordan å miste magen fett

Relaterte artikler


 • fakta om vekttap
 • om geitmjølk
 • hva er farene ved raske vekttap?
 • hvordan å slutte å røyke med vitaminer
 • hvilke matvarer bør unngås etter lapband kirurgi?
 • hvordan enkle teknikker for å tap vekt
 • hvordan komme i sonen kosthold for friske kosthold optimal helse
 • hvordan å gå ned i vekt med kaffe
 • typer mat etiketter
 • historie ernæringsfysiologer
  Adresse:
  Postboks 7601
  1020 BERGEN
  Email: prgmea@prgmea.com