bivirkninger av Winstrol

Skrevet av: Catrine Blikom oppdatert: 2011-11-07
Tatt av noen enkeltpersoner over hele verden for bedre sportslige prestasjoner, er anabole steroider også hyppig brukt av rekreasjons kroppsbyggere som ønsker å legge til muskler og redusere kroppsfett. Bortsett fra disse svarte markedet bruker, er steroider også regelmessig foreskrevet av leger for å hjelpe pasienter håndtere en rekke sykdommer. Alle tre av disse gruppene vil trenge å forstå og sette pris på mulige bivirkninger som stammer fra bruk av anabole steroider Winstrol

Hva er Winstrol?

Winstrol er et anabole steroid. Det er også kjent under navnet Stanozolol. Som alle anabole steroider, er det en syntetisk avledning av det mannlige hormonet testosteron. Legemiddelassistert, er Winstrol /Stanozolol ofte for å behandle tilfeller av angioødem, en tilstand som forårsaker alvorlige hevelser i ulike kroppsdeler. Recreationally, er Winstrol brukes som alle andre anabole steroider-for å forbedre ytelsen. Winstrol er tilgjengelig i både muntlig og injiserbare formater.

Hvordan er Winstrol Administrert?

Winstrol er generelt administreres enten gjennom intramuskulær injeksjon eller muntlig, via tabletter. Bodybuilding doser for menn spenner fra 35-75mg per dag (oralt). Kvinner tar en mye mindre dose, mellom 5-10mg daglig. Kvinner trenger å ta en mindre dose for å minimere muligheten for androgene bivirkninger-dypere stemme, vekst av ansikts hår og forstørrelse av klitoris.

Hva er de vanligste bivirkningene?

Blant steroider, er Winstrol anses ganske godartet, uten mulighet for estrogenic bivirkninger som ville oppstå med andre steroider stand til å konvertere til østrogen. Vanlige bivirkninger som oppleves av brukere er akne, hodepine, søvnproblemer og en økning eller reduksjon i seksuell lyst. Winstrol, i sin muntlige form, legger en god del stress på leveren. Liver stress er mildere når du bruker injiserbare versjonen, men stress er også mer kontinuerlig. Hos kvinner, kan Winstrol føre til at nevnte virilizaing effekter-vekst av ansikts hår, dypere stemme og forstørret klitoris

Hvordan Combat mulige bivirkninger

Selv om det ikke er noen reell etablert metode for å forebygge mulige søvnløshet eller hodepine. , kan akne kan forebygges ved å vaske oftere. I tillegg, for å minimere muligheten for leverskade, ville Winstrol brukerne være klokt å begrense sine steroid sykluser å ikke lenger enn seks til åtte uker i lengde, kombinert med fullstendig avholdenhet fra alkohol og unngåelse av andre hepatoxic forbindelser. Kvinner bør nøye overvåke deres dosering og se nøye på de første tegn på eventuelle kroppslige endringer signaliserer starten på virilisering.

Hensyn

Winstrol er en ganske mild steroid. Den største fordelen til Winstrol er at det ikke er gjenstand for aromatization, som betyr at det ikke vil utløse den vanlige steroid bivirkninger av gynecomastia og tunge vannretensjon. Selv om anabole Potensialet er ikke så stor som andre forbindelser, gjør det reduserte nivået av bivirkninger det en solid trade-off for de risiko-negative kroppsbyggere som ønsker å legge lean mass eller øke sportslige prestasjoner uten overdreven komplikasjoner. De viktigste spørsmålene er virilisering (for kvinner) og leveren toksisitet, men disse kan håndteres.


Previous:nothing Next:egenskaper ionisert vann

Relaterte artikler


 • bivirkninger av Reductil
 • noni juice fakta og fordeler
 • hva er konsekvensene av å ikke spise sunt?
 • hva er vitamin Q10?
 • hvordan stoppe magen bloat
 • hvordan å berike din diett med antioksidanter
 • hvilke matvarer bør unngås etter lapband kirurgi?
 • egenskaper ionisert vann
 • hvordan gjøre selleri-hibiscus frossen dessert (smaker som sorbet)
 • hva er kjennetegner et sunt kosthold?
  Adresse:
  Postboks 7601
  1020 BERGEN
  Email: prgmea@prgmea.com