acai fordeler for vekttap

Skrevet av: Tone Paulsen oppdatert: 2011-11-22
Den acai Berry har vært spioneringen for sin helsemessige fordeler og har selv blitt kalt "Super Food" på grunn av denne omfattende listen over helsefordeler. Det har også blitt sagt å hjelpe til med vekttap. ? Kunne virkningene av denne lille bær være for godt til å være sant

Hva er Acai Berry

The acai? Berry er en liten, rødlig frukt som kommer fra acai palmetre. Det er ikke mer enn en tomme lang på sitt mest modne og finnes i Sør-Amerika og Mellom-Amerika. Det er svært lik en tranebær og er enda nært knyttet til den.

Hva er de helsemessige fordelene av Acai Berry?

En av de mest spioneringen fordelene med dette lille bæret er dens evne til å hjelpe kroppen å forsvare seg mot invasjon. Den inneholder kraftige antioksidanter, og disse antioksidanter er nødvendig for å bekjempe sykdom og frie radikaler i kroppen.
Per ennå, det er ingen faste bevis på at acai er noe kraftigere i så måte enn andre frukter.

Hva med Vekttap . . . Kan Acai Hjelp?

Mens det er mange produkter der ute som tout fordelene med acai for vekttap, er det ingenting fast i denne sammenheng. Studier blir utført hele tiden, men ingenting er sikkert på om eller ikke disse små bær kan øke vekttap som så mange markedsførere hevder. For nå, acai bær er en del av en godt avrundet kosthold og er en flott måte å legge til noen mangfold til kosthold når du ønsker å gå ned i vekt.

Acai Berry Supplements

En av de mange måter som Acai Berry er blitt populært er gjennom vekttap kosttilskudd. Mens det er noen fordeler av dette bæret, har det ikke blitt bevist å fremskynde vekttap som så mange hevder. Riktig kosthold og mosjon er en viktig del av ethvert vektreduksjonsprogram -. Enten det dreier acai berry eller ikke

Acai Berry Juice

Når behandlet riktig, har acai berry juice mange av de samme fordelene som den opprinnelige frukten gjør-minus fiber. Selv om det alltid anbefalt å spise frukt å få tak i næringsstoffer, er acai berry juice deilig og forfriskende, og en fin måte å komme i litt antixodants og viktige vitaminer og mineraler.


Previous:nothing Next:phentermine uttak bivirkninger

Relaterte artikler


 • hvordan å forstå om det er trygt å spise muggen ost
 • do energidrikker forårsake høyt blodtrykk?
 • nutrional verdien av matvarer med vitamin k
 • hvor å miste 40 pounds i 3 måneder
 • hvordan å gå ned i vekt etter dorm room kosthold
 • b vitaminer for hår vekst
 • hvordan å gå ned i vekt med urtete oppskrift
 • hvordan få en alkalisk rens
 • hvordan detox med master rens
 • hva vitaminer hjelper leveren?
  Adresse:
  Postboks 7601
  1020 BERGEN
  Email: prgmea@prgmea.com