rensing frukt kosthold

Skrevet av: Catrine Blikom oppdatert: 2011-10-03
Den rensing frukt kosthold er ikke et formelt diett program, men er en variant av en avgiftning diett utviklet for å rense kroppen for skadelige giftstoffer og forbedre den generelle helsen. En restriktiv diett bestående av kun rå frukt og juice i en kort periode kan føre til vekttap, rensing av kolon og bedre fordøyelsen fungerer

Du trenger:.
Hvit destillert eddik eller bakepulver Vann.
Vegetabilsk pensel.
Stor bolle eller plast bassenget.

Funksjon

Folk foretaket en rensing frukt diett, eller detox diett, vanligvis vil skylle kroppen sin på bygget opp giftstoffer og gjenopprette fordøyelsessystemet til en bedre helsetilstand. Ifølge Frankie Wolfe, forfatter av "The Complete Idiot's Guide å være vegetarianer," frukt tømmer fordøyelseskanalen fordi sukker er metaboliseres svært raskt i kroppen. Dette betyr at å følge en diett bestående utelukkende av frukt og fersk juice for et par dager kan potensielt fjerne fordøyelsessystemet.
USA Department of Agriculture rapporter som å spise frukt som inneholder naturlig fiber, slik som pærer, epler, kirsebær og fersken med huden, gir en ekstra fordel av økende avføring og ytterligere styrke fordøyelsessystemet fungerer.

Potensielle fordeler

TheHealthCareCenter. com rapporter om at avrusning prosessen utløses av en frukt rensing diett kan fornye energi, rense kolon, slipper giftstoffer og rense kroppen fra innsiden og ut. Hvis dieter også legger daglig øvelse til regimet, kan de slipper endorfiner å forbedre følelsen av velvære og bedre flushing prosessen ved å svette ut giftstoffer. Foreta en rensing diett på regelmessig basis kan bevare ens interne kjemiske balansen, gjenopprette pH-verdier, og beskytte kroppen mot hjerte sykdom og vektøkning.

Process

Det primære målet med foretaket et rensing frukt kosthold er å eliminere all bearbeidet mat som inneholder raffinert mel og sukker, koffein, alkohol og meieriprodukter fra kostholdet. Visse typer frukt er spist hele dagen for å starte avrusning prosessen.
TheFruitPages. com rapporterer at syre frukt som sitron, ananas og rød grapefrukt har den sterkeste avgiftende effekt og er best forbrukes tidlig på dagen.

Effekter

I følge Michael Picco, M. D. , en Mayo Clinic gastroenterologist, noen av de vanligste bivirkninger av foretaket et rensing frukt kosthold inkluderer hodepine, lavt blodsukker og uregelmessig hjerterytme. Noen mennesker også føler seg mer energisk og fokusert under rensing frukt dietten fordi kalorifattig diett kan føre til økt statene velvære.

Hensyn

Dr. Michael Picco av Mayo Clinic oppfordrer alle som vurderer alle typer av kalori-diett eller detox å konsultere med sin lege. I noen tilfeller kan en rensende frukt diett være skadelig for helsen.
FreedomYou. com rapporter at som med alle calorie-begrense kosthold, bør en frukt diett kun foretas for en meget kort periode. Selv om de fleste opplever en økt følelse av velvære og økt utholdenhet under rensing og avgiftning periode, kan de også miste muskelstyrke og oppleve anfall av trøtthet fra mangel på protein og andre næringsstoffer i kosten.


Previous:nothing Next:hvordan du beregner din perfekte vekt

Relaterte artikler


 • hvordan å flate en mage i tre uker
 • fordelene av Chia frø
 • fordelene av jern supplement
 • hvordan å gå ned i vekt etter eple cider eddik kosthold
 • hva gjør b vitaminer?
 • hva vitaminer er nødvendig for å være sunt?
 • hvor å miste vekt drikke melk
 • Hva er fordelene med sport på helse?
 • Hva gjør eddik for en diett?
 • Slik lavere kolesterol naturlig
  Adresse:
  Postboks 7601
  1020 BERGEN
  Email: prgmea@prgmea.com