om tran fordeler

Skrevet av: Christian Boreg Lars oppdatert: 2011-10-12
Laget fra leveren av torsk og lignende typer fisk, er tran en naturlig form for en mirakuløs supplement. Naturligvis inneholder både vitamin A og D, tar en fast daglig dose tran kan kommer flere helsemessige forhold, som alle har blitt vitenskapelig bevist .

Revmatoid artritt Reduction

Forskere fra Dundee University gjennomførte et forsøk med 97 personer med revmatoid artritt og fant at et regelmessig inntak av tran som inneholder N-3 fettsyrer faktisk kan brukes som et ikke-steroide anti- inflammatorisk narkotika. Resultatene er publisert i tidsskriftet Rheumatology og uttalte at 39% av individene som var å ta tran fiskeolje var i stand til å redusere inntaket av deres ikke-steroide antiinflammatoriske legemidler. Ytterligere informasjon er tilgjengelig på Resources.

Arytmi og hjerteinfarkt Slått

En studie utført ved Institutt for medisin ved Harvard Medical School produserte avsløre resultatene om å ta tran. Studien viste at N-3 fettsyrer som finnes innenfor visse torsk tran og fiskeolje kan elektrisk stabilisere hjertet celler, og kan også forhindre fatale arytmier (se Ressurser). Det har vært flere studier som har vist at ved å ta tilskudd omega-3, risikoen for dødelige og ikke-dødelig hjerteinfarkt og dødsfall av personer med en historie med hjerteinfarkt kan også reduseres. Det er den anti-inflammatoriske effekten av omega-3 som kan bidra til å forebygge hjertesykdom hos mennesker.

Depresjon Lifted

Forskning studier har vist at lavere omega-3 nivåer kan være forbundet med depresjon. Et vanlig sunt inntak av omega-3 kan redusere depresjon hos personer. Det anbefales at hvis du blir utsatt for sollys i løpet av sommermånedene, ville det være best å ta tran i vinterhalvåret og fiskeolje i løpet av sommermånedene. Dette er fordi sollyset produserer vitamin D i kroppen og tran også inneholder vitamin D. For mye vitamin D kan føre til åreforkalkning og osteoporose. Fiskeolje inneholder ikke vitamin D, men det inneholder de nødvendige N-3 fettsyrer eller omega-3 oljer. Symptomer på schizofreni kan også bli forbedret fra å ta tran og fiskeoljer.

Betennelse

Det har blitt bevist at betennelse i kroppen kan reduseres ved å ta tran kosttilskudd. Menneskekroppen trenger visse fettsyrer og omega-3 fettsyrer er gunstig fettsyrer som finnes i tran i tillegg til anti-inflammatorisk egenskaper.

Redusere risikoen for Type 1 Diabetes

Et tilfelle kontroll studie ble gjennomført i Norge og resulterte i det faktum at dersom tran er introdusert til et barn i første leveår, kan risikoen for barndommen type 1 diabetes senkes. Hvorvidt dette var på grunn av anti-inflammatoriske effekten av omega-3 tilskudd er en mulighet (se Ressurser).


Previous:nothing Next:myk serverer iskrem ernæring fakta

Relaterte artikler


 • hvordan du kan redusere kalorier for å gå ned i vekt
 • hvordan du kan spare vitamin C i matvarer
 • hva slags mat renser tarmen?
 • hvordan ta iodoral
 • matvarer med serotonin
 • grønn te vekttap fakta
 • hvordan gjøre 2468 kostholdet arbeide sikkert
 • hvordan komme i gang med et sunnere kosthold
 • hvordan finne vektøkning piller
 • hvordan å forstå om det er trygt å spise muggen ost
  Adresse:
  Postboks 7601
  1020 BERGEN
  Email: prgmea@prgmea.com