hvordan du har viljestyrke til å gå ned i vekt

Skrevet av: Christian Boreg Lars oppdatert: 2011-10-31
Å miste vekt er så hardt. Vi lever i en øyeblikkelig tilfredsstillelse samfunn, og vi trenger ikke å jobbe nesten like hardt som våre forfedre for det vi har i dag. De to tingene kombinert skaper en syklus som du ser over og over i samfunnet vårt i dag: folk vil ha resultater over natten, og de ønsker ikke å jobbe hardt for å komme dit de ønsker å være. Det er mange diett piller, juice, bøker, etc. , på markedet i dag, men ingenting kan sammenlignes med godt gammeldags kosthold og trening
en.
Det første trinnet for å ha vilje til å gå ned i vekt er å forstå at å miste vekt er et langsiktig engasjement. Real resultater ta måneder og til og med år! Ikke la deg selv tenke at i juni vil du kunne slippe 20 pounds og ser flott ut i bikini ved juli. Ja, har noen mennesker hadde utrolig suksess historier med et bestemt produkt eller kjepphest kosthold, men disse resultatene er sjeldne, og ofte disse menneskene få vekten tilbake og deretter noen.
To.
Den nest mest viktig skritt er å vurdere dine grunner for å ville gå ned i vekt, og hvor dårlig du ønsker det. Milepæl-drevet mål kan være gode grunner, forutsatt at de er langt nok i fremtiden. For eksempel, hvis du er en brudepike i et bryllup som foregår i seks måneder eller et år, som er en sunn tidslinje for å miste vekt, og en god grunn til det. Å miste vekt for en venninne eller kjæreste, derimot, er en dårlig idé-hvis du tror det er det de vil at du skal gjøre, eller tror du at du har til å slippe vekt for å holde dem i livet ditt, vil du bare ende opp ergerlig og sannsynligvis ikke opplever sunt vekttap.
tre.
Som jeg nevnte ovenfor, hvor dårlig du vil ha det er en annen faktor også. I min egen personlige erfaring, må du ha truffet din murvegg og bli ferdig med prøver forgjeves å miste vekt. Du må ha mentalt forberedt deg for langsiktig satsing, og komme opp med en plan for hva det er som du skal gjøre. Skal du telle kalorier? Skal du kutte karbohydrater og sukker? Hva om din trening plan? Det beste å gjøre er å snakke med legen din om hva du vil gjøre, og han eller hun burde ha nok av forslag for en med din kropp og helse historie.
fire.
Når du har gjort ditt engasjement for dine vekttap mål, kan sosiale situasjoner være vanskelig når de involverer mat og drikke. Selvfølgelig er det sunne valg på hver meny. Men det kan føles vanskelig å være den eneste spise en salat når alle andre er å spise pizza. Bare vær forhånd med noen som spørsmål du-hvis du ikke ønsker å fortelle dem at du er "På en diett," eller "Prøver å gå ned i vekt," bare si at du er "Prøver å vedta en sunnere livsstil ", eller at du var" Begjær en salat. "Men, husk at å la dine venner og familie vet om dine vekttap mål kan hjelpe deg med det mentale og emosjonelle støtte brikke i puslespillet.
Fem.
Slutt, don ikke være redd for å la deg gli opp gang på en stund. Går ut av kostholdet ditt for en "jukse dag", eller la deg selv ha en skyldig nytelse gang på en stund er ikke slutten på verden og det vil ikke vraket hele dietten. Pass opp for snøballeffekt av tankene dine, men; Hvis du går på vekten en dag og det har ikke rikke i fem dager, bestemmer ikke å gå gale og spise alt i sikte. Husk at sann vekttap tar tid! Selv om du bare miste en kilo i uka, kan det virke utrolig treg. Men, tenk på at over span av seks måneder (som kan gå av så fort-tenk på det:! Halvt år siden virker som i går), som er 26 uker, kan du bli 26 pounds tynnere! Wow!

Tips og advarsler


 • Som med alle store foretak, husk å ta ting én dag av gangen.
 • Hang ut med eller snakke med personer som motiverer deg. Å ha et vekttap kompis eller trening partner kan være en fin måte å vekttap suksess.
 • vurdere å bli et nettsamfunn med oppslagstavler om vekttap. Du kan gjøre noen nye venner og bli inspirert av suksessen eller prøvelser av andre!


 • Previous:nothing Next:hvordan å lage hjemmelagde lav kalori tomat gazpacho suppe

  Relaterte artikler


 • hvordan å miste vekt og fortsatt spise den maten du liker
 • hvor å miste vekt drikke melk
 • hvordan å gå ned i vekt etter Hallelujah kosthold
 • hvordan stramme magen huden
 • hva er RDA for vitamin a?
 • hvordan ta stimerex
 • Hva er fordelene med sport på helse?
 • hvordan å forstå de helsemessige fordelene av sjampinjong
 • hvordan å følge en diett for et sunt hjerte
 • hvordan legge til høyt protein mat til kosthold
  Adresse:
  Postboks 7601
  1020 BERGEN
  Email: prgmea@prgmea.com